Főoldal Oldal Blog Ünneplünk: ma 9 éves a Media Addict!

Ünneplünk: ma 9 éves a Media Addict!

2
Oszd meg!

2008. február 14-én ültem itthon a gép előtt, és tele voltam gondolatokkal. Véleményezni akartam sorozatokat és filmeket, illetve, szerettem már volna igazán őszinte lenni mindenről.

szulinap

Reggel nem voltam suliban, hanem Az Elnöknő aktuális epizódját néztem meg, amiben rögtön felfigyeltem az elnöknő fiát alakító Matt Lanterre. Így naná, hogy az első bejegyzésem is róla szólt. Életemben először, totál őszintén leírtam a netre, hogy érdemes felfigyelni a srácra, és nem csak a tehetsége miatt. Megdöbbentően jó coming out élmény volt. Aztán jött a Gilmore Girls pilotkritika, mert épp akkoriban kezdte el ismételni a Viasat 3. Ma már egyik poszt sincs meg, mindenesetre bennem örök emlékként megmaradt.

Életem egyik legjobb döntése volt engedni a kísértésnek, megnyitni az oldalt, és kilépni a nagyvilág elé. Nyáron volt egy kis megbicsaklás, nyolc év után bezárt az oldal pár hónapra, azóta viszont megújult energiával haladunk előre. Részemről ugyanúgy élvezem az egészet, mint a kezdetekkor, hiába változott azóta sok minden.

Nem is tudom mit mondhatnék még: köszönöm, hogy itt vagyok, akárhány éve is kövessétek az oldalt. Az pedig, hogy jövőre már 10 évesek leszünk, valami egészen hihetetlen.

A poszt lezárásaként pedig íme, egy viccesebb kép :)

szulinap-meme

2 Hozzászólások

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here