Főoldal Hírek Így búcsúzott Ian Somerhalder a Vámpírnaplóktól

Így búcsúzott Ian Somerhalder a Vámpírnaplóktól

2
Oszd meg!

A héten véget ért a Vámpírnaplók forgatása, a sorozat fináléja március 10-én esedékes a The CW csatornán. Szerencsére több régi szereplő is feltűnik majd benne, mint Nina Dobrev és Steven R. McQueen.

ian-somerhalder-tvd

Az utolsó forgatási nap lezárásáról Ian Somerhalder az Instagramra posztolt egy képet, ami már 1.4 millió kedvelésnél jár. A kép mellé egy megható szöveget is kaptunk, amiben Damon alakítója köszönetet mond a rajongóknak. Íme, a magyar fordítás.

Ez a Vámpírnaplók hivatalos vége. Az első naptól az utolsó éjszakáig….Én voltam az utolsó, aki elhagyta a színfalakat ma kora reggel. Nincs egyetlen stábtag, sem egyetlen hang. A rajongóknak köszönet érte, ez a kaland nem lett volna nélkületek. Azoknak, akik lehetővé tették ezt a sorozatot – Megcsináltuk. 8 év, wow. Köszönjük mindenkinek.

Forrás: Ian szavait Brenda fordította.

ian-somerhalder

2 Hozzászólások

  1. Nagyon kíváncsi vagyok a lezárásra, ugyanakkor mégsem várom a végét. Ez volt az első sorozat, amit az elejétől a végéig követek, ami azt is jelenti hogy az én életemből is nyolc évet kísért végig. Még gyerekként, tizennégy évesen kezdte kezdtem bele, és talán le is zárul egy fejezet azzal hogy vége lesz.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here