Főoldal Hírek Született szobalányok – Viccesen promózza a Tv2 az új sorozatát

Született szobalányok – Viccesen promózza a Tv2 az új sorozatát

0
Oszd meg!

Már nem kell sokat várni a Devious Maids hazai premierjére! A Született feleségek kreátor Marc Cherry sorozata 2017. február 28-án, 21.00-tól kerül a Tv2 képernyőjére, minden héten kedden lesz látható. A hazai cím Született szobalányok lett, és még a sorozat logója is a Született feleségekére hajaz. Remélhetőleg ez elhozza a megérdemelten magas érdeklődést.

szuletett-szobalanyok

A sorozat Beverly Hillsben játszódik, a középpontban latin származású szobalányok, akik a gazdagok világában próbálnak boldogulni. Nagyon szerettem a sorozatot, az első évad különösen zseniális, szerintem érdemes esélyt adni neki.

Alább megnézhetitek az első magyar promót, ami egész viccesen lett összerakva, remélem meghozza a kedveteket. Viszont, sajnos úgy tűnik, hogy a magyar szinkronban nem sikerült visszaadni a szobalányok akcentusát, ami kissé zavaró, hiszen így elvész a sorozat egyik zamata, ami mellesleg az egyik szereplő esetében kifejezetten fontos is. Mert oka van annak, hogy Marisolnak nincs akcentusa…

Mindenesetre az becsülendő, hogy nagyon illusztris a magyar hangok listája, ide kattintva csekkolhatjátok is, hogy kik szinkronizálják majd a főhősöket.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here