Főoldal Érdekességek Érdekességek Ennyi idősek valójában a Riverdale tinijei!

Ennyi idősek valójában a Riverdale tinijei!

2
Oszd meg!

Nemrég startolt el a The CW újoncsorozata, a Riverdale. Rég volt már a csatornán tinisorozat, úgyhogy nagy űrt pótolt a Riverdale, aminek az első részét kifejezetten szerettem. Viszont fel is merült bennem: hány évesek lehetnek a főszereplők?

A sorozatban a fiúk-lányok 16 évesek, kinézetre viszont nagyon nem tűnnek annyinak. Ami igazából nem is meglepő, hiszen a legtöbben már a húszas éveiket tapossák, mindössze K.J. Apa tizenéves, de ő is már csak pár hónapig. A sorozat első évadában mindenesetre ez nem gond, a rutinos tinisorozat nézők pedig ehhez úgyis hozzászoktak már. Nem is húzom az időt, íme, ennyi idősek valójában a Riverdale tini szereplői!

K.J. Apa (Archie) – 19

riverdale-01

Lili Reinhart (Betty) – 20

riverdale-02

Camila Mendes (Veronica) – 23

riverdale-03

Cole Sprouse (Jones) – 24

riverdale-04

Madelaine Petsch (Cheryl) – 22

riverdale-05

Ashleigh Murray (Josie) – 29

riverdale-06

Casey Cott (Kevin) – 24

riverdale-07

Ross Butler (Reggie) – 26

riverdale-08

2 Hozzászólások

  1. Asleigh elég meglepő, nem néztem volna ki belőle, hogy nemsokára harminc, a többieket nagyjából tudtam. Összességében nekem picit fura, hogy KJ a legfiatalabb, és a lányok mind idősebbek, mint ő, de végülis ő van legközelebb a tini szerephez, szóval ebből a szempontból mégis jó. Lilin is meglepődtem kicsit, egy-két évvel simán idősebbnek mondtam volna. Casey Scott-on látszik, hogy nem mostanában volt már gimnazista, ezzel ellentétben viszont Cole-nak az arca még mindig olyan kisfiús. Ha közelebbről mutatják, akkor azért látszik, hogy már nem tizenéves, de még egy pár évig simán elhiszem, hogy gimis.
    Főleg, mivel mostanában már én lepődök meg, ha olyan színészek játszanank középiskolást, akik tényleg fiatalok még. Lehet, hogy a színészi teljesítmény miatt, úgy gondolják, hogy többet tud nyújtani egy valamivel tapasztaltabb színész, de most már eljutottam oda, hogy nem kifejezetten zavar, kivéve ha valaki külsőleg is simán kinéz annyinak, mint a valódi kora.

    • Na igen, lassan tényleg az a meglepő, ha valóban tizenévesek alakítanak tiniket :D
      Szerintem is hitelesek amúgy a színészek, még Asleigh is. És ahogy írod, tényleg sokat számít a tapasztalat – amihez évek kellenek :(

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here