A Csillagainkban a hiba sztárja énekel is! – Íme Ansel Elgort videoklipje

  0
  Oszd meg!

  Ansel Elgort nemzedékének egyik legnépszerűbb és legtehetségesebb színésze, aki nem csak a táncolásban és a színjátszásban nagyon ügyes, hanem szuper hangja is van. Utóbbit mostanság egyre gyakrabban bizonyítja.

  Ansel egy ideje a zenei karrierrel is kacérkodik, tegnap pedig megjelent az új videoklipje is a Thief dalához. Hát mit mondhatnék, maga a klip iszonyatosan szexi, és nem csak azért, mert Elgort megmutat benne mindent. A srác úgy néz a kamerába – és persze a lányra is a klipben – hogy ember legyen a talpán, aki nem gyengül el két másodperc alatt.

  A dal speciel nekem nem tetszik, rühellem a tuc-tuc zenét, minden bajom van tőle. Márpedig ha a zenei alap lekerülne, és helyettesítené egy szál zongora, akkor nem csak a klipbe, hanem a dalba is szerelmes lehetnék. Sajnálom ám, hogy Elgort ezt a stílust választotta, mert nagyon markáns énekhangja van. Kár érte – és a tehetségéért is.

  Összehasonlításképpen íme az előző dala, a Home Alone hivatalos verziója, és a akusztikus. Ég és föld a különbség ott is, ugye?

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here