Főoldal Hírek Lois & Clark reunion a láthatáron? – Teri Hatcher szerepet kapott a...

Lois & Clark reunion a láthatáron? – Teri Hatcher szerepet kapott a Supergirlben!

0
Oszd meg!

Hű, ez simán az év egyik legjobb híre. A Született Feleségekből is ismert Teri Hatcher korai nagy dobása volt a Lois & Clark sorozat, ahol ő alakította Lois Lane-t. A színésznő pedig most végre visszatér a DC univerzumba, és a Supergirlben láthatjuk majd. Egyelőre csak annyit tudni, hogy egy gonoszt fog alakítani jó pár részen át.

TERI HATCHER

Nem támadásként mondom, hiszen számos csodálatos színésznő játszotta már el a szerepet, de Teri Hatcher a kedvenc Lois Lane-em. Az, hogy visszatérhet a SuperVilágba, ráadásul egy ennyire eltérő szerepben, egy hihetetlen ajándék számomra, Gregnek és a rajongóknak is” – nyilatkozta Andrew Kreisberg, a sorozat egyik kreátora.

És mi a még jobb? Hogy a sorozatban már eleve szerepel Dean Cain, mint a hősnő eltűnt apja, Jeremiah. Cain alakított Clarkot a Lois & Clark-ban, és könnyedén lehet, hogy a két színész újra találkozhat majd a képernyőn. Gyerekként anno imádtam a sorozatot, így számomra ez a reunion hatalmas élmény lenne.

Szóval, részemről ez most nagy boldogság, és így még nagyobb kedvvel ülök majd neki a nyáron a Supergirl második évadás darámnak.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here