Főoldal Hírek Papás-babás címmel itthon is bemutatkozik a Baby Daddy!

Papás-babás címmel itthon is bemutatkozik a Baby Daddy!

0
Oszd meg!

Ó, hát erre is pofátlanul sokat kellett várni, de úgy tűnik végre itthon is sor kerülhet a FreeForm komédia Baby Daddy premierjére! A sorozatot az MTVA vásárolta meg, a Pefőfi TV-n lesz látható februártól, Papás-babás címmel. Ami mondjuk nem a legmenőbb címadás, de láttunk már ennél rosszabbat is.

baby-daddy

A sorozat középpontjában egy fiatal srác, Ben, akinek az exe otthagy az ajtaja előtt egy babát, Emmát, aki a közös gyermekük. Ben a legjobb barátjával, Tuckerrel és a bátyjával Derekkel együtt úgy dönt, felnevelik a babát, és a segítségükre lesz a srácok bohókás anyja, Bonnie és a régi jó barátnő, Riley, aki reménytelenül szerelmes Benbe.

A főszerepben a Kyle XY-ból megismert Jean-Luc Bilodeau, az egykori gyereksztár Tahj Mowry, a sorozat kezdetén még kvázi ismeretlen Derek Thaler, a Reba széria sztárja, Melissa Peterman és az egykori Disney-üdvöske, a Jonas-ból ismert Chelsea Kane.

A Baby Daddy-ből eddig 5 évad készült, és 89 rész lett leadva, a hatodik szezont már berendelték. Nagyon ajánlom megtekintésre a sorozatot, az első évadért oda és vissza voltam, a sorozatot pedig mindenképpen le akarom majd darálni. Hm, talán majd magyarul kerítek rá sort, mint anno a Melissa & Joey-ra.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here