Főoldal Hírek Ők lettek a The Originals – A sötétség kora magyarhangjai!

Ők lettek a The Originals – A sötétség kora magyarhangjai!

4
Oszd meg!

Amint kiderült a The Originals hazai premier híre, sokan arra voltatok kíváncsiak, vajon kik lesznek majd a karakterek magyar hangjai? Nos, mostanra kikerült a lista, ami gyaníthatóan sokaknak okoz majd meglepetést, és itt elsősorban a Vámpírnaplók hazai nézőire gondolok.

the-originals-01

 • Joseph Morgan (Klaus) – Makranczi Zalán
 • Daniel Gillies (Elijah) – Papp Dániel
 • Phoebe Tonkin (Hayley) – Sallai Nóra
 • Claire Holt (Rebekah) – Németh Borbála
 • Danielle Campbell (Davina) – Gáspár Kata
 • Daniella Pineda (Sophie) – Kisfalvi Krisztina
 • Charles Michael Davis (Marcel) – Varga Rókus
 • Eka Darville (Diego) – Bergendi Áron
 • Leah Pipes (Camille) – Zakariás Éva
 • Steven Krueger (Josh) – Hám Bertalan
 • Shannon Kane (Sabine) – Laurinyecz Réka
 • Karen Kaia Livers (Agnes) – Grúber Zita

the-originals-02

A Sötétség kora ugye a Vámpírnaplók spin-off sorozata, és sokan szerepeltek is az anyasorozatban. Valahol várható is volt, hogy ragaszkodjanak az ottani magyarhangjukhoz, de erre sajnos nem került sor. Mindenkit lecseréltek, így új hangon szólal majd meg Rebekah, Klaus, Haley és Elijah is.

A legszomorúbb Elijah helyzete, a karakter ugyanis már a harmadik hangnál tart. A Vámpírnaplók második évadában Csőre Gábor, a harmadikban Horváth Gergely szinkronizálta, A Sötétség korában pedig Papp Dániel fogja majd. Vajon ki kapja el leginkább a karaktert?

A sorozat Prime csatornán lesz látható 2017. február 7-től, ráadásul hetente háromszor. Kedden, szerdán és csütörtökön 21.00-tól.

4 Hozzászólások

 1. Nem értem, miért meglepő… Más csatorna, azok sosem törekednek az előző hangokat adni. Nekem az volt meglepő, hogy Rebekah Elena hangján fog megszólalni….

 2. Azon én is nagyot néztem, hogy Borbála kapta Rebekah-t, szerintem kicsit zavaró lesz a fülnek, Csík Csaba Krisztián Klaus-a nagyon fog hiányozni tökéletesen, hozta a karaktert. Elijah hangjai közül a 2. sokkal jobb volt kíváncsi vagyok milyen lesz az új. Sallai Nóra pedig nagyon jó lesz Haley-nek.
  Egyébbként Camille nagyon jó lesz szerintem Zakariás Éva tolmácsolásában.

  Ps: Szerintem nem csatorna függő annyira a magyar hang, inkább szinkronstúdió ahol csinálják. Sokszor van példa egyébként hogy egy konkurens csatornán leadott sorozat főszereplő magyar hangja egy új sorozatban más csatornán is marad.

  Gondolj csak Teresa – Ana 3 arca sorozatra, vagy Árva Angyal – A szerelem diadala.

  Abban kell bízni, hogy nem véletlenül lettek kiválasztva a szinkron színészek és egy jó gárda remek magyar hanggal látja el, ezt a remek sorozatot.

 3. A legtöbbet sajnos nem ismerem, de az biztos, hogy hiányozni fognak a Vámpírnaplókból megismert hangok. Szerintem Rebekah és Klaus is nagyon jót kapott eredetileg, Elijah-nál az első tetszett nekem a legjobban.
  Sajnálom egy kicsit, de nem lepődtem meg, mert a Vámpírnaplókban is már nagyon sok szinkronhagot lecseréltek, pl Elijah, Tyler, Caroline.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here