Főoldal Érdekességek Ajánló Riverdale – Ismerjétek meg a The CW újonc sorozatát!

Riverdale – Ismerjétek meg a The CW újonc sorozatát!

0
Oszd meg!

Holnap, azaz 2017. január 26-án startol el a The CW új sorozata, a Riverdale. A sorozat egy kisvárosban játszódik, ahol zajlanak a gimis szerelmi vívódások, de egy gyilkosság árnyékolja be a főhősök életét, és megkezdődik a nyomozás…

riverdale-01

A Riverdale-t a kritikusok a Veronica Mars, a Gossip Girl és a Davson és a haverok keverékeként írják le, ami mindenképpen figyelemfelkeltő, ráadásul a kritikusok véleménye is igencsak pozitív. Könnyedén lehet, hogy végre egy sikeres tinisorozat is futhat majd a csatornán – erre is rég került már sor.

A Riverdale főszerepében a Zack és Cody élete felnőtt gyereksztárja, Cole Sprouse és az Egy kutya négy élete filmben dobbantó KJ Apa. Az idősebb generációt egykori tinisztárok erősítik, azaz a Beverly Hills 90210-ből ismert Luke Perry, és Molly Rigwald, akinek olyan sikerfilmjei voltak, mint a Tizenhat szál gyertya.

A sorozatra mindenképpen kíváncsi vagyok, igyekszem mielőbb időt keríteni rá. Alább megnézhettek pár promóciós videót, hátha nektek is meghozza a kedvetek!

riverdale-0203

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here