Főoldal Hírek The Originals: A sötétség kora – Februártól a Prime-on!

The Originals: A sötétség kora – Februártól a Prime-on!

0
Oszd meg!

Végre kiderült, hogy a Tv2 csoport mikor és hol mutatja be a The Originalst. Azok, akik eddig a cím miatt idegeskedtek most megnyugodhatnak, ugyanis a végleges magyar cím a The Originals – A sötétség kora lett, legalábbis erre enged következtetni a sajtónak kiadott tévéműsor.

The Originals

A sorozat a Prime csatornán lesz látható 2017. február 7-től, ráadásul hetente háromszor. Kedden, szerdán és csütörtökön 21.00-tól. Arról még nincs hír, hogy kik lesznek a magyar hangok, de eléggé meg van kötve a szinkronosok keze, hiszen a The Originals főbb szereplői megfordultak már a Vámpírnaplókban – például a backdoor pilotban – így nagy meglepetésekre nem számíthatunk.

Érdekességképpen alább csatolom az első három rész ismertetőjét, ide kattintva pedig elolvashatjátok az első évados kritikám. Röviden annyit tudok mondani, hogy érdemes nézni a sorozatot, akár angolul, akár magyarul.

The Originals

1×01 – Always and Forever

Az ősi vámpír klán tagjai, Klaus és Elijah visszatérnek New Orleansba, abba a városba, melyet 300 évvel ezelőtt együtt építettek, és amelynek hosszan királyai is voltak. Azzal nem számolnak, hogy az eltelt idő alatt megváltozott ott minden, nem fogadják őket örömmel, mert más vette át a helyüket.

1×02 – House of the Rising Son

Rebecah úgy dönt, hogy enged Elijah kérésének és New Orleansba megy, ám mire a városba érkezik a jó fivére eltűnik és csak a rossz, azaz Klaus fogadja. A lány kideríti, hogy Marcel milyen titkos fegyverrel tartja sakkban a város boszorkányait.

1×03 – Tangled Up In Blue

Rebekah és Klaus összefognak, hogy visszaszerezzék Elijah testét Marceltől. Sophie segítségére szorulnak, akinek bűbájt kell használnia, ám ettől hatalmas veszélybe kerül. Hayley egyre többet tud meg az ősi vámpírokról Elijah jegyzeteiből. Camille egyre jobban belekeveredik a vámpírok és boszorkányok harcába.

3520 <- Az összes oldalletöltés 3 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here