Főoldal Érdekességek Ajánló Éld át újra Ian és Mickey összes jelenetét a Shameless-ből!

Éld át újra Ian és Mickey összes jelenetét a Shameless-ből!

1
Oszd meg!

Örömmel látom, hogy nem csak én imádtam Ian és Mickey nem hétköznapi románcát a Shameless című sorozatban. A srácok szerelmi élete tényleg nem volt egyszerű, akadt sok nehéz pillanat, de gyönyörűek is. A színészeket is ki kell ám emelni, mert nagyon hitelesen játszották el a szerelmespárt, a kémia iszonyatosan pörgött közöttük minden jelenetben.

Egy lelkes rajongó kigyűjtötte az összes Gallavich jelenetet az 5 évad 12. részével bezáróan. Érik már a harmadik felvonás is, de az sajnos még nem készült el. Mindenesetre aki szeretne nosztalgiázni, és újra átélni Mickey és Ian románcát, az most megteheti az alábbi két videóban. Jó szórakozást!

ian-mickey

1730 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

1 hozzászólás

  1. Be vallom ez a sorozat engem valahogy nagyon elkerült . De utólért köszönönhető Cameron Monaghan-nek (Ian) akit a Gotham sorozatban láttam meg . Ez a srác egy pillanat alatt belopta magát a szívembe (melesleg Cameron nagyon helyes jó fej ,vicces mindenkivel tök jó fej egyszóval imádni való 😍 természetesen ezután utána néztem az ő munkásságának és így jutottam ki a shamless-,nél . Itt is zseniálisat alakit a karakterét Ian-t imádom . Nem könnyű az ő szerepe minden szempontból,de Cameron tökéletesen játsza 😊👏 Én biztos vagyok benne hogy még nagyon sok Szuper film-ben illetve sorozatban fogjuk őt látni .

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here