Főoldal Érdekességek Ajánló Így promózza a Duna Tv A Fehér királynét!

Így promózza a Duna Tv A Fehér királynét!

0
Oszd meg!

Mától a Duna TV is megismétli A Fehér királynő regényből készült tévésorozatot, amihez kreáltak egy egész pofás promóciós videót is, amit alább megtekinthettek. Magát a sorozatot szerdánként 21:30-tól a Duna televízió műsorán tekinthetitek meg.

A sorozatban többek között Rebecca Ferguson és Max Irons szerepelt, az első évadból mindössze tíz rész készült. A folytatás, a The White Princess már berendelésre került, de premier dátumról egyelőre nem tudni, a teljes szereposztást, és egyéb infókat viszont már igen.

Íme, A Fehér királynő sorozat története a port.hu tálalásában, ide kattintva a könyvről találtok információkat. Itt pedig a pilotról írt értékelésem olvashatjátok el. Folytatni akartam, de sajnos nem jutott rá időm, de egyszer mindenképpen sorra kell kerülnie :)

The White Queen 2013

Philippa Gregory az elismert történész és író felfedi azon három asszony igaz történetét, akik átélték a Rózsák háborúja elnevezésű dinasztiák közötti küzdelem hitszegésekkel és vérontással teli idejét. Azzal érvel Gregory asszony, hogy a családi viszályok közepette élő asszonyok megismerése nélkül lehetetlen megérteni Anglia történetének e bizonytalan és fordulópontot jelentő időszakát, mely kettészakította a nemességet. Ugyanúgy alapvető fontosságú a szerepük, mint a hagyományos történetírásban bármely királyé és nemesé. Ez rokonságok nem pedig országok közötti harc volt, így ezen asszonyok lojalitásának, lázadásainak, összeesküvéseinek és árulásainak döntő szerepük volt Anglia történelmének alakításában.

833 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here