Így promózza a Duna Tv A Fehér királynét!

  0
  Oszd meg!

  Mától a Duna TV is megismétli A Fehér királynő regényből készült tévésorozatot, amihez kreáltak egy egész pofás promóciós videót is, amit alább megtekinthettek. Magát a sorozatot szerdánként 21:30-tól a Duna televízió műsorán tekinthetitek meg.

  A sorozatban többek között Rebecca Ferguson és Max Irons szerepelt, az első évadból mindössze tíz rész készült. A folytatás, a The White Princess már berendelésre került, de premier dátumról egyelőre nem tudni, a teljes szereposztást, és egyéb infókat viszont már igen.

  Íme, A Fehér királynő sorozat története a port.hu tálalásában, ide kattintva a könyvről találtok információkat. Itt pedig a pilotról írt értékelésem olvashatjátok el. Folytatni akartam, de sajnos nem jutott rá időm, de egyszer mindenképpen sorra kell kerülnie :)

  The White Queen 2013

  Philippa Gregory az elismert történész és író felfedi azon három asszony igaz történetét, akik átélték a Rózsák háborúja elnevezésű dinasztiák közötti küzdelem hitszegésekkel és vérontással teli idejét. Azzal érvel Gregory asszony, hogy a családi viszályok közepette élő asszonyok megismerése nélkül lehetetlen megérteni Anglia történetének e bizonytalan és fordulópontot jelentő időszakát, mely kettészakította a nemességet. Ugyanúgy alapvető fontosságú a szerepük, mint a hagyományos történetírásban bármely királyé és nemesé. Ez rokonságok nem pedig országok közötti harc volt, így ezen asszonyok lojalitásának, lázadásainak, összeesküvéseinek és árulásainak döntő szerepük volt Anglia történelmének alakításában.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here