Főoldal Hírek Magyarországon a Pretty Little Liars ötödik évada!

Magyarországon a Pretty Little Liars ötödik évada!

0
Oszd meg!

Úgy tűnik az RTL csoport kicsit megerőltette magát, és a tavaszi negyedik évados premier után már itt is az ötödik szezon! Így, ha netán valaki szinkronnal követné a csinos hazugok kalandjait, most megteheti.

pretty-little-liars

Az RTL II műsorán, 2017. január 27-én, 11.55-től debütálnak az új részek. Hétköznapi vetítésről van szó, tehát kicsivel több, mint egy hónap alatt a szezon végére is érnek. Vajon utána folytatják is a hatodikkal? Bízzunk benne.

Az ötödik évad sajnos nem volt a sorozat csúcspontja, de azért akadt egy-egy érdekes része, és pár titokra is fény derült. Alább megnézhetitek az RTL II leírását az aktuális részről. A leírást olvasva úgy érzem, mintha legalább fél évtized telt volna el az amerikai premier óta.

5×01 – Szökés New York-ból
Ezrát kórházba szállítják, miközben a rendőrség megpróbálja kideríteni, mi is történt pontosan. Melissa Alisont vádolja a történtekért, pontosabban azért, hogy Spencer élete szétesett. A lányok megpróbálnak egy csellel „A” elébe vágni, de kiderül, hogy „A” ismét megelőzte őket. Alison tanácsára egy színházban húzzák meg magukat, amíg Aria a kórházban vár az Ezrával kapcsolatos hírekre. Közben titkon CeCe megkeresi Alisont és a segítségét kéri.
715 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here