Máris berendelte a Beyond második évadát a Freeform!

  0
  Oszd meg!

  Az egykori ABC Family nem sokat cicózott, és már be is rendelte az új sorozata, a Beyond második évadát. A széria középpontjában egy srác, Holden áll, aki 12 év kóma után feléledve rádöbben, hogy különleges képességei vannak, ráadásul idegenek üldözik is őt, miközben senkiben sem bízhat.

  beyond

  A csatorna egy közleményben büszkélkedett vele, hogy a legális online platformokon az első héten 14 millióan tekintettek meg legalább egy részt a sorozatból. Érdekességként elárulták, hogy a legtöbben iPhone-on követik figyelemmel a részeket. A tíz részes első évadot a látogatók 26%-a az első 3 napban megnézte.

  Egyelőre a sorozat tévés nézettségével sincs gond, a csatornán a Shadowhunters óta nem rajtolt el ilyen magas adatokkal egy sorozat sem. Az első 3, a FreeFormon vetített rész nézettsége így alakult:

  1×01 – “Pilot” – 1,182M; 18-49: 0.31
  1×02 – “Tempus Fugit” – 1,066M; 18-49: 0.27
  1×03 – “Ties That Bind” – 599e; 18-49: 0.17

  Bár a csökkenés folyamatos, de ez annak is köszönhető, hogy a online elérhető a teljes évad, amit már rengetegen megnéztek. A FreeForm arról még nyilatkozott, hogy a második évad hány részes lesz, és azt is felteszik-e majd teljes egészében a netre.

  És hogy milyen a sorozat? Akadnak hajmeresztően béna részei, de alapvetően nem rossz, beszippantja az embert, darálásra tökéletesen alkalmas. Ezen a héten igyekszem is írni az első 5, általam már látott részről. (Ennyihez van eddig felirat).

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here