Főoldal Érdekességek Ajánló Nagyon menőnek ígérkezik A férjem védelmében spin-off, a The Good Fight!

Nagyon menőnek ígérkezik A férjem védelmében spin-off, a The Good Fight!

0
Oszd meg!

Február 19-én végre elstartol A férjem védelmében spin-off sorozata, a The Good Fight. A történet egy évvel A férjem védelmében fináléja után veszi fel a fonalat. Diane nyugdíjba vonulna, de elveszíti az összes pénzét egy piramisjátékban. A cégnél pedig fel is mond, és David Lee kijeelnti, hogy már nem is veszi vissza.

the-good-fight2

Diane kiborul, aztán gyorsan talpra áll, összeáll Lucával, és egy leszbikus ügyvédlánnyal, Maiával, és közös irodát nyitnak, plusz próbálják a megtépázott hírnevüket újra jóvá tenni.

A férjem védelmében szereplői közül többen viszatérnek, méghozzá ők: Diane (Christine Barinski), Lucca (Cush Jumbo), Marissa Gold (Sarah Steele), Kurt McVeight (Gary Cole), David Lee (zach Grenier), Elsbeth Tasconi (Carrie Peterson) és Howard Lyman (Jerry Adler). Jönnek ám új arcok is, mint: Justin Bartha (The New Normal), Rose Leslie (Trónok harca) vagy a Broadway-sztár Bernadette Peters.

A sorozatot pedig már nagyon várom, pláne az alábbi trailer alapján. Kétségkívül ütős cuccnak ígérkezik, hiszen Diane eleve nagyon jó karakter, és az egész két perces előzetesről üvölt, hogy megmaradt ugyan A férjem védelmében stílusa, de mégis újítottak, merészebbek, szabadabbak.

the-good-fight

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here