Főoldal Érdekességek Ajánló Hű, de irritáló lesz Zac Efron az új Baywatch filmben!

Hű, de irritáló lesz Zac Efron az új Baywatch filmben!

2
Oszd meg!

A kultikus Baywatch sorozat most filmes verziós kapott, méghozzá teljesen új szereplőkkel – igaz, Pamela Anderson kicsit azért beköszön. A premier 2017. május 26-án esedékes – és természetesen a hazai mozikba is megérkezik.

baywatch-02

A főszerepben Dwayne Johnson, és Za Efron, aki mellesleg a szerep kedvéért iszonyatosan kigyúrta magát. A film további főhősei Alexandra Daddario (Percy Jackson 2), Kelly Rohrbach (Broad City), John Bass (Loving) és a Quantico sorozat sztárja, Priyanka Chopra.

Ma kaptunk két új trailert is a filmhez, és hát, eléggé próbál belőni egy hangulatot, miszerint ez egy nagyon vicces, nagyon szerethető, nagyon jópofa vígjáték akar lenni, amiben elképesztően szép emberek szerepelnek, és mindezt meg is akarják mutatni. Mégis, a két trailer láttán valahogy nagyon soknak tűnik nekem az egész, és pont nem jött meg hozzá a kedvem.

baywatch-03

Különösen Zac Efron karaktere tűnik rettentően unszimpatiksnak. Tudjátok, olyan típusnak, akit direkt úgy írnak meg a forgatókönyvírók, hogy a vicces beszólásai, és a teste miatt mindenki szeresse, de annyira túl van tolva, hogy pont az ellenkezőjét érik el… Persze, majd a filmben eldől, hogy tényleg annyira sok-e, mint amilyennek így tűnik. Plusz abban azért nagyon reménykedem, hogy a női karaktereknél túlmutatnak majd a “van mellük és szép arcuk” jegyeken.

Kíváncsian várom, hogy milyen visszajelzéseket kap majd a film, abban nem kételkedem, hogy a moziban sokan megnézik majd. Alább csatoltam a két előzetest, hogy ti is kialakítsatok egy véleményt. Premier 2017. május 26.

baywatch-01

2 Hozzászólások

  1. Zac amúgy már korábban is így ki volt gyúrva, a korábbi filmjeiben sorra jelenik meg félmeztelenül, mostanában ez a karakter fekszik neki. Szóval nem direkt erre a filmre csinálta.
    Illetve Alexandra Daddario a Percy Jackson első részében is szerepelt, főszereplő volt ráadásul…

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here