Főoldal Hírek Új hírek a Bűbájos boszorkák feldolgozásról – Szeretnék bevonni az eredeti főhősöket...

Új hírek a Bűbájos boszorkák feldolgozásról – Szeretnék bevonni az eredeti főhősöket is!

2
Oszd meg!

A héten robbant a bomba, miszerint a The CW gőzerővel dolgozik egy Bűbájos boszorkák sorozatterven – erről itt írtam bővebben. Ma a CW elnöke, Mark Pedowitz újabb információk osztott meg a sorozatról.

bubajos-boszorkak

– Örülne, ha a sorozat eredeti sztárjai, tehát Shannen Doherty, Alyssa Milano, Holly Marie Combs vagy Rose McGowan feltűnének a sorozatban. Arról, hogy az eredeti karakterükkel, vagy mással, nem esett szó.

– Pedowitz kiemelte, hogy önálló sorozatnak tervezik tehát nem előzménynek, hiába játszódik 1976-ban. Jelenlegi állapotában szó van a Hármak Erejéről, de ez egy különálló, stand alone sorozat, tehát nem a Bűbájos boszorkák előzménye, nem áll vele kapcsolatban – legalábbis, a jelenlegi tervek szerint.

– Megmarad-e az eredeti cím, tehát a Charmed? Pedowitz gondolkodik rajta, de tart a rajongói reakcióktól is, amiket egyébként nyomon követ a közösségi médiában.

Pedowitz megerősítette azt is, hogy jelenleg a pilot forgatókönyvét írja Jessica O’Toole, Amy Rardin és Jennie Snyder Urman, akik egyébiránt a Jane the Virginen is együtt dolgoznak. Pedowitz nagyon szerette volna, ha ők dolgoznak a sorozaton, hogy a lehető legjobb legyen, és ami fontosabb, hangvételében és stílusában is más, mint az eredeti.

Jelenleg tehát ott tartunk, hogy íródik a pilot, ha az jó lesz, akkor megkezdődik a casting a pilot leforgatására, és ha az is jó lesz, berendelhetik sorozatnak. Sok tehát a buktató, és korántsem biztos, hogy ebből tényleg sorozat lesz.

2 Hozzászólások

  1. Nagyon remélem, hogy lesz belőle valami, mert nagyon szeretem a Charmed világát. Kíváncsi lennék bármilyen jellegű spinoffra.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here