Főoldal Hírek Breaking News: A The CW 7 sorozatának is berendelte az új évadát!

Breaking News: A The CW 7 sorozatának is berendelte az új évadát!

4
Oszd meg!

Mark Pedowith, a The CW elnöke nagyon jófej, és máris berendelte több sorozat folytatását, így jópár széria miatt nem kell májusig izgulnunk, hogy jövőre is képernyőn lesz-e.

Az elnök azzal magyarázta a korai berendelést, hogy így a sorozatok íróinak nem kell leállniuk a munkálatokkal, és sokkal jobban megtervezhetik a most futó szezont, és jobban fel is vezethetik a következőt. Teljesen logikus gondolat, ugye?

the-cw-sorozatok

Arról sajnos nem esett szó, hogy hány epizódos berendelést kaptak a szériák, tehát, hogy teljes, 22 résszel, vagy 13 (netán kevesebb) résszel kell sáfárkodniuk az íróknak. Íme, a berendelések:

 • Arrow (A zöld íjász) – 6. évad
 • Crazy Ex-Girlfriend – 3. évad
 • Jane the Virgin – 4. évad
 • Legends of Tomorrow (A holnap legendái) – 3. évad
 • Supergirl – 3. évad
 • Supernatural – 13. évad
 • The Flash – 4. évad

A legnagyobb meglepetés kétségkívül a Crazy Ex-Girlfriend túlélése. A sorozat mellett szól, hogy bár a nézettsége nem túl magas, de jelölik a díjátadókon, és a streames elérése is magas. Több államban például a Crazy Ex-Girlfriend a legtöbbször nézett sorozat a Netflixen! Ráadásul házi gyártású sorozatról van szó, így a bevételeken sem kell osztozkodni.

crazy-ex-girlfriend

A The CW két őszi újonca, a No Tomorrow és a Frequency nem volt a berendeltek listáján, ami eléggé garantálja, hogy mindkettőt elkaszálják.

A premierre váró CW sorozatok, az iZombie, a The 100 és a The Originals sorsa még nem ismert, akárcsak a téli újonc Riverdale-é sem, de bízzunk benne, hogy nem sokat kell már várnunk rá, hogy megtudjuk. Az előző évados nézettségük alapján mindenesetre csak a The Originals rajongóinak van félnivalójuk.

Egy sorozatot pedig már korábban elkaszált a csatorna, ez pedig a Reign volt, aminek az utolsó, 16 epizódot tartalmazó negyedik évada 2017. február 10-én startol a csatornán.

1987 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

 1. A Crazy Exgirlfriend zseniális, örülök a berendelésnek. Amúgy én is netflixen darálom :) Ezen kívül a Jane the Virgin nagy kedvenc, de szerintem nem volt kérdés hogy lesz új évad. Akkor már csak a No Tomorrow-ért, meg persze majd az iZombie-ért izgulok :)

  • Ó, tényleg ennyire jó a Crazy Ex-Girlfriend? Akkor ideje lesz belenézni. A pilot nem varázsolt el annyira, és a zenei dalbetétek sem tetszettek, pedig szeretem a musicaleket.

 2. Ha a Frequency-t elkaszálják, annak nagyon nem fogok örülni. Szerintem egy érdekes csavar az átlag krimiken és egészen jól kezelik benne az idő képlékenységét is.
  Az Originalsért izgulok, a Jane the Virginnek meg örülök. :)

  • Bármely sorozatuk ismétlése jobb nézettséget produkál, mint egy ismétlés a Frequency-ből, szóval, szerintem nincs sok esély :( Bízom benne, hogy lesz majd lezárás a végén.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here