Főoldal Érdekességek Szavazás Szavazz! Melyik a kedvenc X-Faktoros győztes dalod?

Szavazz! Melyik a kedvenc X-Faktoros győztes dalod?

2
Oszd meg!

Az X-Faktor harmadik évada óta bevezettek egy szuper újítást a győztes dal kapcsán. Direkt a műsorra íródik most már a dal, ami aztán a győztesé lesz, így meglehet az első önálló slágere. Ezzel a lehetőséggel Oláh Gergő például nagyon is jól sáfárkodott.

Alább összegyűjtöttem, hogy az elmúlt négy évadban mely győztes dalok csendültek fel. Kíváncsian várom, hogy nektek melyik tetszett a leginkább ezek közül. A poszt végén szavazhattok!

Remélem nem befolyásolok senkit, de azért elárulom, hogy az én kedvencem még mindig a Törj ki a csendből, mert nagyon jó a dalszövege, és kellően ritmusos is. De igazából a többit is szeretem, bár, a Csillanj fel jobban is sikerülhetett volna.

Oláh Gergő – Törj ki a csendből!

Danics Dóra – Új út

Tóth Andi – Legyek én

Opitz Barbara – Csillanj fel

798 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Nekem is a Törj ki a csendből az egyik kedvencem, de a másik a Csillanj fel! lett. Először furcsa volt, hogy idén nem egy lírai dalt adtak a döntősöknek, de már Opitz Barbi előadása alatt megszerettem. Egyébként pedig nagyon szeretem ezt a dolgot, hogy egy eredeti dalt énekelnek utoljára, szerintem nagyon szép dalokat kapnak legtöbbször. A Legyek én-t én személy szerint Horányi Julitól jobban szeretem, azt egész sokat hallgattam akkor, amikor 2014-ben az volt az X-faktorban, egyedül az Új út nem tetszik annyira. Valahogy a refrénje furcsa lett, ráadásul az új út szavak hangzása egymás után nekem nagyon nem jön be.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here