Főoldal Érdekességek Ajánló Powerless: Ismerd meg Vanessa Hudgens új sorozatát!

Powerless: Ismerd meg Vanessa Hudgens új sorozatát!

0
Oszd meg!

Megérkezett az első promó a Powerless sorozathoz, ami egy iszonyú jópofa komédiának ígérkezik. A DC sorozatok világában játszódik, és hát, tudjuk, hogy a szuperhősök és gonoszok csatái során mennyire meg tudnak sérülni a városok. Amit másoknak kell helyreállítaniuk…

powerless

A sorozat hősnője, Emily Locke most kapja meg álmai munkáját egy ilyen központban, ami korántsem olyan egyszerű, mint hitte volna, ráadásul is rádöbben, hogy nem is kell szuperhősnek lenni ahhoz, hogy hőssé válj.

Az első rész február 2-án startol az NBC műsorán, a főszerepben Vanessa Hudgens (High School Musical). Nagyon várós, különösen mert jó lesz végre más, kissé viccesebb oldalról is megközelíteni a szuperhős létet, és eleve magát a helyzetet, hogy az átlatemberekre milyen hatással vannak a grandiózus csaták. Nagyon várós, remélem, lesz benne pár cameo is ismertebb arcokkal.

Alább megnézhettek két friss trailert, amik saccperkábé be is lövik, hogy milyen szintű poénokra számíthatunk. Kétségkívül tetszetős, Vanessa Hudgens pedig szuper cuki!

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here