Főoldal Hírek Íme, a legjobban fizetett tévés színészek listája 2016-ból!

Íme, a legjobban fizetett tévés színészek listája 2016-ból!

0
Oszd meg!

Korábban már kikerült a netre egy lista, amin a tévésztárok fizetése volt látható, most viszont – hála a Variety-nek – egy ennél sokkal bővebb listát kaptunk. És hú, hát nem semmi!

Mielőtt jönnének a számok, egy dolgot ne feledjünk. Az összegből a színész adózik, fizeti a menedzsmentjét, így a pénz nagy részét nem is kapja meg. De hát, ekkora összegeknél ami marad, még az is jó, ugye?

supernatural

Legjobban kétségkívül a komikus színészek járnak, különösen az olyan sorozatokban, ahol több a főszereplő, mert így rájuk sokkal kevesebb munka jut. Különösen mázlisták a Simpson család eredeti hangját adó színészek, akik szinkromunkáért keresnek 315 ezer dollárt részenként!

A listáról kiderül az is, hogy a Supernatural színészei mennyire jól vannak fizetve, így jó ideig nem hiszem, hogy érdekükben áll elkaszálni a sorozatot. Ami pedig valószínűleg az Empire sztárjainak nagyon fáj, hogy hiába az övék a legnézettebb sorozat, nincsenek annyira megfizetve. Különösen a Lyon gyerekeket alakító három színész az epizódonkénti 20 ezer dollárral.

Elég is a szócséplésből, gondolom a listára vagytok a legtöbben kíváncsiak. Íme, jó csemegézést!

Komédia sorozatok

variety-komedia

Drámák

variety-drama

Reality – műsorvezetés

variety-reality

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here