Főoldal Hírek Zűrös viszonyok – Alyssa Milano sorozata a Viasat 3 műsorán debütál!

Zűrös viszonyok – Alyssa Milano sorozata a Viasat 3 műsorán debütál!

2
Oszd meg!

A Viasat 3 csapott le az ABC Mistresses című sorozatára, ami végül 4 évadot élt meg a csatorna nyári sorozataként, összesen 52 rész készült belőle. (Az utolsó rész végén pedig van ám egy nagy cliffhanger sajnos).

zuros-viszonyok

A Zűrös viszonyok 2017. január 07-én mutatkozik be a Viasat 3. műsorán, és minden szombaton 19.15-től, dupla résszel lesz látható a csatornán. A pilotról itt írtam véleményt, nem igazán jött be, nem is folytattam tovább.

A főbb szerepekben Alyssa Milano (Bűbájos boszorkák) és Yunjin Kim (Lost) látható. Alább megnézhetitek az első magyar promót, illetve csatoltam a sorozat hivatalos leírását is. Ami a promót illeti, szerintem elég vérszegény lett, sokkal ütősebben is meg lehetett volna oldani. Kár érte.

Az ügyvédi irodában dolgozó Savi (Alyssa Milano) sikeres nő, aki munkája és magánélete között próbál egyensúlyozni, miközben férjével a családalapításon gondolkozik.

Önfejű és szabad szellemű húga, Josslyn (Jes Macallan) teljesen más személyiség és gyakran támaszkodik sikeres nővérére. Közös barátnőjük, a lányát egyedül nevelő April (Rochelle Aytes) férje halála után megpróbálja újjáépíteni az életét, a pszichológusként dolgozó Karen (Yunjin Kim) pedig bajba kerül, miután egyik betegével bonyolult kapcsolatba keveredik.

A Zűrös viszonyokban nem lesz hiány szexből, szerelemből és csalódásokból, de természetesen a férfiak is központi szerepet játszanak.

2 Hozzászólások

    • Ha a youtube-on vagy a neten rákeresel magára a reklámra és használod a Shazam alkalmazást meg lesz a zene! :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here