Főoldal Hírek A Dal 2017: Másodjára is kizártak egy dalt a műsorból!

A Dal 2017: Másodjára is kizártak egy dalt a műsorból!

5
Oszd meg!

Újabb előadót zártak ki A Dal 2017 mezőnyéből. Ezúttal a tinisztár Szabyest Szerelem kell dala távozott, mert az énekes már a nyáron elénekelte egy koncert során, ami ellenkezik az Eurovízió szabályaival. Csak olyan dalt lehet nevezni, ami ősz előtt nem hangzott el sehol.

szabyest

Az esetet az Esc Hungary csapata göngölyítette fel, a nyomozásukból pedig ki is derül, hogy Szabyest csapata próbálta utólag eltüntetni a videófelvételek és a facebookos komment nyomait, hogy a srác a versenyben maradhasson. Hát, nem jött össze, végül kizárták a srácot, ami szerintem teljesen jogos. Okkal vannak szabályok egy ilyen műsorban is.

Szabyest helyét végül az X-Faktor felfedezett Rocktenors foglalhatja el, méghozzá az Ősz című szerzeményükkel. Utóbbi dal még nem meghallgatható, de alább megnézhetitek a kieső Szabyest dalt. Kár érte?

5 Hozzászólások

  1. Én nem sajnálom hogy kizárták őt. A Jetleget viszont nem zárták ki ők döntöttek úgy hogy nem folytatják a Dalt hanem a január 21-i bemutatkozó koncertjükre készülnek inkább. Remélem most már nem zárnak ki több versenyzőt.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here