Főoldal Hírek Új sorozatok a Tv2-n: jön a The Originals, a Devious Maids és...

Új sorozatok a Tv2-n: jön a The Originals, a Devious Maids és a Grace Klinika folytatása is!

0
Oszd meg!

Végre a Tv2 elkezdte úgy költeni az állami pénzeket, hogy annak mi is igazán örülhessünk! Persze, valahol érthető, hogy a temérdek kábelcsatornára kell is a tartalom, szóval, reménykedjünk benne, hogy a csatorna továbbra is sok sorozatra ruház majd be.

Most bombaként robbant a hír, hogy több, már nagyon régóta várt széria premierjét is elhozza a csatorna. Íme, az érkező sorozatok!

prison-break

– Hamarosan bemutatják Amerikában a Prison Break – Szökés folytatását, ezt a Prime csatornán láthatjuk itthon.

– Szintén a Prime-ra érkezik az APB című krimi, ami arról szól, hogy egy milliomos tudós megvesz egy rendőrséget, és a legkorszerűbb technikai módszerekkel próbálja sikeresebbé tenni a nyomozásokat.

– A Grace Klinikából sajnos csak 9 évad ment le az RTL Klubon, de szerencsére a Tv2 jött, látott és segített, így a 10. évad már ott kerül bemutatásra, és reményeim szerint a további szezonok is.

the-originals

– Jön a már nagyon régóta várt Vámpírnaplók spin-off, a The Originals is, aminek a Sötétség kora lesz a címe. Ebben a három ősi vámpír tesó kalandjait követhetjük nyomon. Arról sajnos nincs infó, hogy a Vámpírnaplók itthon be nem mutatott évadait is elhozza a Tv2, de gyanítom, sokan örülnének neki.

– Érkezik a Humor+ csatornára két komédia is. A The Neighbors 2 évadot megélt ABC széria, egy kisvárosról szól, ahol ufók laknak, és oda költözik be egy emberi család. (Borzasztó volt a pilot).

devious-maids

– És asszem a végére maradt a legnagyobb dobás! Jön a Tv2-re a Devious Maids, ami magyarul a Született szobalányok címet kapta. De még mindig jobb, mint a Porcicák cím :) A Született feleségek alkotójának új sorozatát én is imádom, ideje volt már, hogy a szobalányok kalandjai itthonis láthatóak legyenek.

– A másik komédia a The Mick, amit most mutatott be a FOX, így nem sokkal az amerikai premier után mi is láthatjuk. A középpontban egy balhés nő, akinek miután lecsukják a milliomos nővérét, neki kell gondoznia a gyerekeket.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here