Főoldal Érdekességek Érdekességek Íme, a Gilmore Girls hírhedt utolsó 4 szava + Jönnek az új...

Íme, a Gilmore Girls hírhedt utolsó 4 szava + Jönnek az új részek?

2
Oszd meg!

Amy Sherman Palladino, a Gilmore Girls készítője az utóbbi éveket körbehaknizta azzal, hogy már a sorozat elején tudta, hogy mely 4 szóval akarja lezárni a szériát. Végül a The CW a hetedik évadban más kezeibe adta át a sorozatot, így nem azokkal a szavakkal ért véget a sorozat, amivel az eredeti kreátor akarta.

Viszont bemutatkozott a 4 részes Gilmore Girls: Revival a Netflix jóvoltából, így pedig végre megtudhattuk, hogy mire gondolt az írónő. És egek, hát iszonyú cliffhangerre, ami ráadásul igencsak spoileres is, így csak az olvason tovább, aki látta az új részeket.

https://youtu.be/p8F4TqWD8Sk

Tehát, az utolsó négy szó: Mom? Yeah. I’m pregnant. (Anya. Igen? Terhes vagyok). Bumm, ugye? Az egész pedig pont azért még ütősebb, mert Rory is ugyanúgy 32 éves, ahogy anno Lorelai volt, amikor elkezdődött a sorozat. Csak körbeérünk, ugye?

A Netflix ki is tett egy képet, ami egy korábbi történetszálra utal. Anno April egy tudományos vásáros projekt kapcsán jött rá arra, hogy Luke az apja. A lenti kép pedig pont ezt idézi meg, felelevenítve a három lehetséges apajelöltet: Logant, a volt pasit, Pault, akinek senki se jegyezte meg a nevét, és Rory első egyéjszakás kapcsolatát, a srácot a wookie kosztümben. Maga a kép peidg azt is sejteti, hogy jöhetnek az újabb Gilmore Girls részek, ami egyszerűen szuper lenne, ugye?

gilmore-girls-las4

2 Hozzászólások

  1. És jess ő nincse az apa jelöltek között ? bevallom én örülnék ha rory vissza találna pl jess-hez nekem ő volt az egyik kedvencem rory mellett 😆

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here