Az 5 legjobban várt új, 2017-ben debütáló sorozatom

5

Elkezdődött 2017, hamarosan el is kezdődnek az év második felére tartogatott újonc sorozatok. Kétségkívül erős lesz a felhozatal, nagy nehezen kiválogattam öt szériát, amit különösen várok. Íme!

JEFF PIERRE, DILAN GWYN, BURKELY DUFFIELD, JONATHAN WHITESELL, ROMY ROSEMONT, MICHAEL MCGRADY

Beyond

Természetfeletti széria a Hősök kreátorától, a középpontban egy sráccal, aki 12 év kóma után úgy ébred fel, hogy rádöbben, különleges képességei akadtak. A családjához visszatérve akár boldog is lehetne, de üldözői lesznek, egy nem várt segítője, és úgy tűnik, senkiben sem bízhat – talán önmagában sem.

Várható premier: 2017. január 2. | FreeForm

riverdale

Riverdale

Az Archie Comics képregény alapján készült sorozat több tinit állít a középpontba, és úgy tűnik, hogy felidézi a Dawson és a haverok és a Gossip Girl hangulatát. Thriller elemekkel tarkított, kisvárosi gimis dráma lesz, amiből mostanság nincs is sok a képernyőn, így naná, hogy izgatottan várom.

Várható premier: 2017. január 26. | The CW

WADE BRIGGS, LASHANA LYNCH, STERLING SULIEMAN

Still Star-Crossed

A Rómeó és Júlia folytatása, ráadásul a sorozat Shonda Rhimes produkciós cége kezében van, a Grace Klinika egyik vezető írója irányítja a projektet. Mi történt vajon Verónában Rómeó és Júlia halála után? Mennyire bolygatta meg a várost az eset? Egy biztos: nincs se béke, se boldogság… A sorozat Melinda Taub azonos című regénye alapján készült.

Várható premier: 2017 | ABC

thegoodfightthumbnail

The Good Fight

Az egyik kedvencem sorozatom, A férjem védelmében spinoffja, ráadásul a kreátorok is ugyanazok. A főszerepben három kemény nő, Diane Lockhart, az unokahúga Maia és az imádnivaló ügyvéd, Lucca. Ráadásul több más szereplő is visszatér, a sztori pedig egy évvel A férjem védelmében fináléja után veszi fel a fonalat. Akarom, de rögtön!

Várható premier: 2017. február 19. | CBS All Acces

the-handmaids-tale

The Handmaid’s Tale

A sorozat Margaret Atwood lélegzetelállító regényéből készült. Ebben a disztópiában Amerikát elfoglalták a fundamentalisták, a nőknek nincsenek jogai, emellett a legtöbben nem is tudnak teherbe esni. A hősnőnk egy még egézséges nő, aki egy gazdag tábornokhoz kerül béranyaként, és az ő szenvedéseiről szól nagyrészt a sztori. Ha csak egy kicsit is olyan jólesz, mint a könyv, akkor nyert ügyünk van!

Várható premier: 2017. április 26. | Hulu

3986 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok
Share.5 hozzászólás

  1. Igaz, hogy ez a sorozat nem 2017-es újdonság (2016-os) de szeretném ajánlani, mert szerintem tetszene neked. Eyewitness a címe, nézz majd rá. :D

      • Kár, hogy te nem szereted az ilyen jellegűeket. :( Pedig szerintem a nyomozós szál is érdekes (bár én alapból szeretem a krimiket).

        • Próbálkoztam a műfajjal, sajnos én nem tudtam beleszeretni :( Azt hiszem ez az ízlések és pofonok kategória :)

Leave A Reply