Ana három arca (Tres Veces Ana) a Tv2 műsorán

  0
  Oszd meg!

  A 2017-es évet a Tv2 egy új telenovellával indítja. A képernyőre egy régóta várt alkotás, a Tres Veces Ana kerül, magyar keresztségben Ana három arca. A premier 2017. január 2-án, 15.45-től esedékes, a telnovella pedig 102 részből áll.

  ana-harom-arca-01

  A főbb szerepekben csupa itthon is ismert arc. Visszatér a Rubiból ismert Sebastian Rulli, és a Kettős játszmában is negatív karaktert alakító David Zepeda. A női hősnő Angelique Boyer (Teresa), akit komoly kihívások elé állítottak, ugyanis hármas ikerpárt alakít.

  Alább megnézhetitek a telenovella rövid történet leírását, az első magyar nyelvű promót, és pár fotót is. Jó böngészést!

  ana-harom-arca-02

  Az Álvarez del Castillo-család, a szülők és három, egypetéjű ikerlányuk az autóútról a folyóba zuhan. A szülők szörnyet halnak, az egyik kislány elmerül a vízben, a másik véres lábbal hever, eszméletlenül, a harmadik pedig hiába ébresztgeti a szüleit. A továbbiakban már a felnőtt lányok, három egészen különböző karakter sorsának alakulását követhetjük nyomon: az életerős, örök intrikus, sugárzó Ana Leticia és a balesetben maradandóan megsérült Ana Laura a nagymamájukkal élnek, Mexikóvárosban. Harmadik testvérüket, Ana Lucíát mindenki halottnak hiszik, holott ő egy másik anya gyermekének hiszi magát…

  ana-harom-arca-03 ana-harom-arca-04 ana-harom-arca-05

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here