Főoldal Hírek Kihagyhatatlannak ígérkezik az új Pókember film!

Kihagyhatatlannak ígérkezik az új Pókember film!

0
Oszd meg!

Tizennégy év alatt már harmadszor indítják újra a Pókember sorozatot. 2002-ben Tobey Maguire és Kirsten Dunst, míg 2012-ben Andrew Garfield és Emma Stone vitte sikerre a sorozatot, most pedig rögtön itt a harmadik páros.

pokember-tom-holland

Arról hosszasan lehetne beszélgetni, hogy ilyen rövid idő alatt tényleg szükség van-e arra, hogy már harmadjára is elmeséljék Pókember eredettörténetét, de azt hiszem, a kérdésre létezik egy igazán egyszerű válasz: senki sem mondta, hogy kötelező megnézni. Viszont a trailer láttán nehéz lesz nem elrohanni a mozikba.

Oké, a két perces szegmens becsapós lehet, de az új Pókember film látványvilágban nagyon ott van, ötletes, hogy beépült a Marvel univerzumba, és fogadok, hogy Vasember jelenléte is sokat nyom majd a latba élvezhetőség terén.

Külön öröm, hogy az új Pókember film diverzitás terén sem vall szégyent, erre az egyik legfőbb bizonyíték, hogy ezúttal Peter Parker egy színes bőrű lányért van oda – és ezzel az égvilágon semmi baj nincs.

zendaya-tom-holland

A főszereplő, Tom Holland zseniális választásnak tűnik, ráadásul még csak húsz éves a srác, az eddigi Pókemberek közül egyedül neki hiszem el, hogy még mindig gimibe jár. Zendaya ugyan kevés játékidőt kapott a trailerben, de alig várom már, hogy bizonyítson. Főgonosznak érkezik Michael Keaton, May néninek pedig Marisa Tomey. Szimpatikus szereposztás, no.

A Pókember – Hazatérés 2017. júlis 6-án debütál a mozikban, én pedig kíváncsian várom, hogy miként sikerül a debütálás. Egy biztos, a trailer iszonyú kecsegtető, reméljük, hogy a produktum is az lesz.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here