Főoldal Hírek Kaszált a The CW, a Reign negyedik évada lesz az utolsó!

Kaszált a The CW, a Reign negyedik évada lesz az utolsó!

1
Oszd meg!

Nem a Vámpírnaplók lesz az egyetlen The CW sorozat, ami 2017-ben biztosan véget ér. A csatorna ugyanis ma bejelentette, hogy a Reign már berendelt negyedik évada lesz az utolsó.

reign

A készítők tudomására még a negyedik évad fináléjának a forgatása előtt jutott a hír, de erre sem voltak felkészületlenek, hiszen korábban is tárgyaltak a networkkel arról, hogy ez lesz az utolsó évad.

Ami nekünk, nézőknek a lehető legjobb, hogy a kreátoroknak megvan a lehetőségük arra, hogy minőségi módon lezárják a teljes sorozatot, és cliffhanger nélkül maradjunk. Ha másnak nem is, de ennek azért lehet örülni.

Az utolsó szezon 2017. február 10-én debütál a csatornán, és 16 részes lesz, tehát még bőven lesz mit nézni.

A Maryről, a skótok királynőjéről szóló sorozatot személy szerint imádtam, az első évadról itt ömlengtem, a másodikról pedig itt, hamarosan pedig bedarálom a harmadik évadot is.

1 hozzászólás

  1. Sajnos ez várható volt. Nem akarok spoilerezni, de szerintem annyit elmondhatok, hogy voltak jelek, amik azt mutatták, hogy nem lesz tovább és itt most nemcsak történetileg. Először is, hogy már tavaly sem kapott egész évados berendelést, idén csak februárban tér vissza, a szereplők helyzete…
    Ettől függetlenül én nagyon sajnálom, mert nagyon szép emlékeim vannak arról az időszakról, amikor elkezdtem nézni. Eleinte Bash párti voltam, aztán a második évadban annyira szurkoltam annak, hogy Francist válassza végül.
    Annyi biztos, hogy Adelaide nagyszerű színésnő, gyönyörű és tehetséges, szóval szurkolok neki, hogy más főszerepekben is láthassuk majd.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here