Főoldal A Kiemelt cikkek Ki nyerje a hatodik X-Faktort? Szerintem…

Ki nyerje a hatodik X-Faktort? Szerintem…

2
Oszd meg!

Jövő héten már véget is ér az X-Faktor idei évada. Sosem nézték még ennyire kevesen a tehetségkutatót, éppen ezért nagy valószínűséggel utoljára avat győztest az egykori fenomén.

dimitrij

Még két élő adás van hátra, Gáspár Laci mentorált nélkül maradt, és összesen négyen vannak még versenyben. Ti kinek drukkoltok, ki győzzön? Alább vázolom a véleményem, kíváncsian várom a tiéteket is.

– Gorbunov Dmitrij: Iszonyú jó hangja van, ezt pedig so-so tudja használni. A vidám dalok valahogy kevésbé működnek nála, és ilyenkor a színpadi kép is kissé erőltetett. A szomorú dalok jól fekszenek, azt viszont mostanra unom tőle. Szóval, magam sem tudom hányadán állok a sráccal, de hogy nem neki drukkolok, az biztos.

ham-ko-ham

– Ham Ko Ham: Egyszerűen imádom azt, amit a srácok csinálnak. Ismert slágereket alakítanak át a saját ízlésvilágukra, és adják azt elő sokszor hibátlanul. Márkó énekhangja pedig zseniális, és sokat fejlődött az elmúlt hetek alatt is.. Viszont, kérdés az, illendő-e úgy megnyerni egy X-Faktort, hogy mindig ugyanazt az arcunkat mutatjuk, és sosem hozunk sosem valami igazán újat. Az pedig fix, hogy nem lettek kibillentve a komfortzónájukból, még egy angol nyelvű dalt sem kaptak…

– Mata Ricsi: Szomorúan írom ezt le, de számomra ő az idei évad legnagyobb csalódása. Szomorú voltam, mikor nem került be az élő showba, hiszen annyira tehetségesnek éreztem a srácot. Viszont az élő showk alkalmával bebizonyosodott, Puskás Petinek igaza volt, amiért adni akart neki egy plusz évet.

mata-ricsi

Ricsi nagyon tehetséges, de még pofátlanul fiatal, és az látszik az előadásain is. Nem elég magabiztos a hangja, sokszor pontatlan és hamis. Őstehetség, ehhez kétség sem fér, de rengeteget kell még tanulnia.

– Opitz Barbara: Igaza van Puskás Petinek. Ez az évad tényleg Opitz Barbaráról szólt. Valami egészen elképesztő, amit az a lány a színpadon produkál. Egyrészt van egy hihetetlenül jó hangja, igazi őserő, de ami ennél is menőbb az, hogy tudja is használni az adottságát.

Opitz Barbara nem egy beváltatlan ígéret, hanem maga az X-Faktor. A hangja, az előadásmódja, az alázata, a szorgalma és a profizmusa részemről egyértelműsíti, hogy neki kéne győznie. Legalábbis, én neki drukkolok.

opitz-barbara

2 Hozzászólások

 1. Én is Opitz Barbinak adnám a nyereményt! Tényleg ő hoz a legkiegyensúlyozottabban, nincs elszállva magától és a hangja is nagyon jó!
  Ő a mezőny legjobbja!

  Többiek:
  Mata Ricsi: Részben egyetértek veled, számomra is csalódás, de nem pont azért, mert kiforratlan, hanem mert én nála érzem azt néha, hogy nem tudja, hogy hányas a kabát. Nem azt mondom, hogy hunyászkodjon meg, szó se róla, csak azt, hogy a kevesebb néha több.
  Szinte “mindenki” tud olyankor CD minőségben énekelni (fogalmam sincs, hogy ez mit takar :D), ha táncosokkal van tele a színpad, ha villódznak a fények, ha jó az aláfestő zene és ha olyan számot kap, amit tud/ismer/szeret.
  Mindemellett szerintem be fog kerülni a legjobb háromba!

  Dimitrij:
  Néha azt érzem, hogy kicsit különcnek akarják beállítani, több embertől hallottam már, hogy ők is így gondolják.
  Nekem nincs vele bajom. Tehetséges, jól mozog a színpadon, jó a hangja, de olyan hűde nagy pillanata még nem volt, amire azt mondtam volna, hogy na ez az!!

  Ham ko ham:
  Kezdetben azt gondoltam, hogy az első vagy a második adásban tuti kiesnek, viszont mostanra már bírom amit csinálnak. Lehet rajtuk szórakozni, jól énekelnek, és látszik rajtuk, hogy élvezik a show-t!!

  Az, hogy ma ki fog kiesni az izgalmas lesz, mert Opitz Barbarán kívül szerintem bárki alatt megrezeghet a léc.

 2. Nem tudom te mit hallasz, de szerinted Ricsike őstehetség? Nincs benne semmilyen faktor, se X, se Y, se Z, se az ábécé többi betűje. Buta, mint a föld, színpadi kiállása nincs, egyszerű szöveget se tud megtanulni, hamisan énekel, és emellett a hangja se kellemes. Szégyen hogy itt lehet.

  A Ham ko Ham is gyalázatos volt, a másik két zenekar mérföldekkel profibb volt.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here