Főoldal Érdekességek Érdekességek Ők a legjobban kereső tévés színészek 2016-ban!

Ők a legjobban kereső tévés színészek 2016-ban!

0
Oszd meg!

Illik vagy sem, azért néha jól esik a sztárok zsebében turkálni nem igaz? Idén is nyilvánossá vált a lista, ami a legjobban kereső sorozatsztárokról szól. Persze a lista így sem teljes, lefogadom, hogy sok a kimaradó.

Az összegeknél ne felejtsünk el egy dolgot: a színészek ebből adóznak, fizetik a menedzsert, a személyzetüket, akik belőlük élnek, továbbá az ügynökség is megkapja a bevételeik egy részét. Persze, a legjobban fizetett színészeket így sem kell sajnálni, van bőven mit a tejbe aprítani. Íme, a toplista!

tronok-harca

A Trónok harca sztárjai örülhetnek, ugyanis az öt főszereplő epizódonként 1.1 millió dollárt keres! Róluk van szó: Peter Dinklage, Nikolaj-Coster Waldau, Kit Harington, Lana Headey és Emília Clarke. Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy miért ők kapnak pont ennyit, hiszen például a Sansát és Aryát alakító színésznők is bőven főszereplőnek számítanak.

A legtöbb pénzt kétségkívül a The Big Bang Theory sztárjai kapják, ugyanis ők 1 millió dollárt keresnek részenként. Jim Parsons, Kaley Couco és Johnny Galecki így egy évadért 22 millió dollárral gazdagodik.

the-big-bang-theory

A Gilmore Girls főszereplőit is busásan megfizeti a Netflix, hiszen Alexis Bledel és Lauren Graham 750 ezer dollárt kapott részenként. Bár, itt egy rész kilencven perces, tehát kissé becsapós a dolog, és talán már nem is tűnik olyan soknak.

A The Walking Dead közönségkedvencei bizonyára drukkolnak, hogy sokáig életben maradjanak a sorozatban, hiszen Andrew Lincoln 650 ezer, míg Norman Reedus 550 ezer dollárt kapnak részenként. Akkor is, ha az ominózus részben egy percet is szerepelnek.

the-walking-dead-andrew

És íme, még pár egyéni adat:

– Mark Harmon (NCIS) – 525 ezer dollár
– Kevin Spacey (House of Cards) – 500 ezer dollár
– Dwayne Johnson (Ballers) – 450 ezer dollár
– Claire Danes (Homeland) – 450 ezer dollár
– Mariska Hargitay (Law & Order: SVU) – 450 ezer dollár
– Ellen Pompeo (Grace Klinika) – 400 ezer dollár

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here