Főoldal Hírek Megérkezett A szépség és a szörnyeteg film magyar előzetese és posztere!

Megérkezett A szépség és a szörnyeteg film magyar előzetese és posztere!

1
Oszd meg!

A héten befutott A szépség és a szörnyeteg magyar szinkronos előzetese, és a plakát is. Egek, ezt a trailert akárhányszor újra tudnám nézni, annyira zseniális.

A szinkron kapcsán két dolgot sajnálok nagyon. Dan Stevens nem kapta meg a Downton Abbey-ből ismert magyar hangját, és sajnos Szabó Luca is eltűnt Emma Watson mellől. A Harry Potterben annyira hozzánőtt ez a hang, olyan szomorú vagyok, hogy lecserélték a szinkronszínészeket. Azért még bizakodom, hogy csak az előzetesben mások a hangok, mert erre is volt már példa.

Alább megnézhetitek ti is a szinkronos előzetest, továbbá csatoltam a film magyar poszterét is. Oh, csak lenne már Március, hogy a teljes filmet végignézhessük!

a-szepseg-es-a-szornyeteg-plakat

1 hozzászólás

  1. Szia egy rossz hírem van még pedig az hogy emma hangja 1000 % hogy nem szabó luca lesz ezt onnan tudom hogy van egy youtubos lány akinek barátnője luca és szombaton volt egy élő live ahol luca is ott volt és én ezt megkérdeztem tőle és ő mondta hogy nagyon sajnálja de sajnos nem őt választották ki emma szinkron hangjának :( most már csak abban bizok hogy Dan megkapja a végső teljes filmben Posta Viktor hangját ,mert ha nem akkor feliratosan fogom megnézni a filmet

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here