Hallgasd meg magyar felirattal Selena Gomez megható beszédét!

  0
  Oszd meg!

  Betegsége miatt Selena Gomez a nyár végén kivonult a médiából, hogy csak önmagára, és a gyógyulására tudjon koncentrálni. Több hónapnyi távollét után Selena a vasárnapi AMA díjátadón tűnt fel először, ahol meg is nyerte az év legjobb Pop/Rock előadójának járó díjat.

  Miss Gomez amikor átvette az elismerést, egy nagyon megható beszédet mondott, amiben a belső értékek fontosságáról mesélt, és köszönetet mondott a rajongóinak is. A gyönyörű videót alább megtekinthetitet. Selena beszédét a Selena Gomez Hungary jóvoltából magyarul is elolvashatjuk.

  “Nagyon szépen köszönöm, srácok! 2014-ben, pontosan itt, ezen a színpadon voltam először veletek 100%-ig hitelesen őszinte. Azt hiszem, nyugadtan állíthatom, hogy a legtöbbőtök jó sokat tud az életermről – akár tetszett ez, akár nem. És le kellett állnom. Mert mindenem megvolt, de belül teljesen össze voltam törve. És kitartottam egészen addig, hogy titeket ne hagyjalak cserben, viszont olyan szinten kitartottam, hogy végül én magam maradtam alul.
  Nem a testeteket akarom látni az Instagrammon, azt akarom látni, hogy mi van itt, belül. (a szivére mutat majd tapsot kap) Nem is kérek megerősítést, nem mintha szügségem lenne már rá. Annyit tudok csak mondani a szívem mélyéről, hogy nagyon hálás vagyok, amiért lehetőségem van megosztani, amit szeretek olyan emberekkel, akiket szeretek minden egyes nap. Hatalmas köszönetet kell mondjak a rajongóimnak, mert ti, srácok átkozott hűségesek vagytok és nem tudom, mit tettem, hogy megérdemeljelek titeket! De ha Ti is össze vagytok törve, akkor nem kell, hogy így maradjon. És, ha van bármi – akár tiszteltek engem, akár nem – ha van egy dolog, amit tudnotok kell rólam az, az hogy tőrődök az emberekkel. És nagyon szépen köszönöm ezt. (feltartja a díjat) Ez nektek szól, köszönöm!”

  Köszönet a Selena Gomez Hungary-nek a fordításért, a színész-énekesnő megindító beszéde pedig nekem is a szívem mélyéig hatolt. Drukkolok, hogy Selena mielőbb helyrejöjjön, az pedig, hogy a hírnevét ilyen csodás üzenetek átadására fordítja, még nagyobb előadóvá emeli őt a szememben. Hajrá Selena!

  selena-gomoez-01 selena-gomoez-02 selena-gomoez-03 selena-gomoez-04

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here