Főoldal Hírek Veréb Tamás lett a Sztárban sztár negyedik évadának a győztese!

Veréb Tamás lett a Sztárban sztár negyedik évadának a győztese!

0
Oszd meg!

Ma véget ért a Sztárban sztár, egy iszonyúan erős adással. Csaknem az összes patront az utolsó adásra tartogatták? A győztes a szavazatok döntő többségével Veréb Tamás lett, ami abszolút nem meglepő, teljesen megérdemelte az első helyet, hiszen csodás előadásokat produkált a hetek során.

sztarban-sztar-vereb-tamas-gyoztese

Tamással készült is egy élő interjú a Facebookra, ide kattintva megnézhetitek. Egy részletet kiragadnék belőle, ahol Veréb Tamás a sikerről beszél. Íme:

“Szerintem a sikernek nincs tuti receptje. Én abban hiszek, ha valamiben munka van, odateszi magát az ember, és hisz abban, amit csinál, az mindig tud nyerni. Ez a trófea most ennek szól, és iszonyúan hálás vagyok ezért.”

Azért ne feledkezzünk meg a többiekről sem, hiszen mind a négy döntős jól teljesített. A 4. helyen végző Muri Enikő eszméletlen volt Tóth Gabiként, a 3. helyre juott Nagy Adri, mint Zalatnay Sarolta teljesen elbűvölt. Az ezüstöt megkapó Kocsis Tibor pedig Jollyként totál megepetés lett, a lehető legjobb értelemben.

A Sztárban sztár negyedik évada tehát véget ért, bővebben itt, és itt írtam kritikát a műsorról. Mást nem is nagyon tudok hozzá tenni, várom, a Sztárban sztár + 1 kicsit, és hát, köszönöm az élményt.

A Sztárban sztár győztese Veréb Tamás!
A Sztárban sztár győztese Veréb Tamás!

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here