Főoldal Hírek Ők lesznek a Sztárban sztár + 1 kicsi sztárpárjai!

Ők lesznek a Sztárban sztár + 1 kicsi sztárpárjai!

2
Oszd meg!

Azt már eddig is tudtuk, hogy 2016. november 27-én elstartol a Sztárban sztár + 1 kicsi műsor, erről bővebben itt írtam. Ma kiderült végre az is, hogy mely párosok sorsáért izgulhatunk. Íme, a lista!

sztarban-sztar-meg-egy-kicsi

 • Király Linda – Tabatabai Nejad Flóra
 • Szandi – Lentulay Krisztián
 • Feke Pál – Kornis Anna
 • Koós Réka – Szabó Bence
 • Peter Srámek – Bari Laci
 • Sípos Péter – Sztojka Vanessza
 • Pál Dénes – Varga Vivien
 • Bereczi Zoltán – Berki Artúr
 • Tóth Vera – Farkas Zsolti
 • Dér Heni – Juhos Zsófi

A lista több szempontból is nagyon izgalmas. Egyrészt Bereczki is visszatér a műsorba, mint versenyző, ennyi év zsűrizés után érdekes lesz. Másfelől, mivel itt lesz Pál Dénes is, vele együtt két Sztárban sztár győztes is újra versenyez. És ha már győztesek: a Megasztárt és Az ének iskoláját megnyerő Tóth Vera is a nyertesek táborát erősítheti. Akárcsak Juhos Zsófi (Az ének iskolája) és Szabó Bence (Kismenők).

bereczki-zoltan

A felnőttek közül az Irigy Hónaljmirigy tagnak, és a rasszizmusa miatt általam nagyon nem kedvelt Feke Pálnak nagyon nem örülök, de a lista amúgy zseniális. Jó lesz újra látni Szandit, Verát, anno Dér Heni is túl hamar esett ki, Peter Srámek pedig zseniális volt eddig is. Tóth Vera pedig, hát imádom azt a nőt.

A gyerekek közül is jól választottak, bár, szemmel láthatóan inkább a tini korosztályt részesítették előnyben a tényleges gyerekek helyett. Ami nem feltétlenül gond, gyanítom, így is szuper előadásokra készülhetünk. A srácokat Az ének iskolája és a Kismenők csapatából válogatták nagyon ügyesen. (Bár, most így képről nézve a Szandival versenyző Krisztián, és a Srámekkel színpadra lépő Laci nagyon nem ismerős).

Mindent összevetve a szereplőgárda bizalomgerjesztő, remélem, hogy ütős lesz a műsor, és remélem nem lesz lélekromboló a gyerekekre nézve.

Update (november 13. 22:44): Már videónk is van, amiben Tilla mutatja be az új versenyzőket. Körülbelül az első perctől jön a lényeges tartalom, és igen, így már az összes gyereket is fel lehet ismerni. Krisztián és Laci akkorát nőtt basszus, hogy kisképről meg sem ismertem. Na de most már így!

2 Hozzászólások

 1. Peter Sramekbe és Juhos Zsófiba biztos voltam hogy ők benne lesznek mert ők sokat szerepeltek a tv2-ön. Bari Laci nagyon megváltozott. Azt furcsának tartom hogy az idei szériából csak egy versenyzőt tettek be. Tóth Vera gyorsan visszaigazolt a tv2-höz hiszen néhány hete még az Rtl klubon a Kicsi óriásokba volt csapatkapitány.

 2. Szerintem ennél nagyobb hülyeséget nem is tudott volna műsorra tűzni az Tv2 komolyan alig ,hogy vége az egyiknek rögtön jön a másik ráadásul olyan gyerekekkel akik Magyarország nagy részének teljesen ismeretlenek. Miért kell erőltetni?

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here