Főoldal Kritika és Értékelés Tévéműsorok Ki legyen a Sztárban sztár győztese? Íme, az én véleményem!

Ki legyen a Sztárban sztár győztese? Íme, az én véleményem!

7
Oszd meg!

Ma este véget ér a Sztárban sztár, így győztest is avatunk. Kíváncsi vagyok, hogy a még bent lévő versenyzők közül ki a kedvencetek, erről alább szavazhattok. Előtte viszont megosztom én is a saját véleményem, remélem, nem befolyásol senkit.

sztarban

Nagyon hektikusnak éreztem a Sztárban sztár adásait. Radics Gigi kiesése után a minőség drasztikusan csökkent, nem éreztem elég ütősnek az adásokat. Sok volt a lejtmenet, a kevésbé ismert dal, és elmaradtak a közös feladatok, holott tavaly a Spice Girls-ön is sírva röhögtünk, vagy két éve a Backstreet Boys előadáson. És igen, hiányzik a röhögés is, amikor egy férfi női ruhába öltözik. Mert Vásáry André nőként még szebb, Kocsis Tiborra meg csak egy parókát tesznek, na bumm, nem vicces.

Ráadásul – teljesen érthető okokból – Liptai Claudia sem tudott már tovább zsűrizni. Jött a helyére ugyan Ábel Anita, de ő teljesen más dinamikát hozott a műsorba: együtt hülyül a srácokkal ahelyett, hogy helyre tenné őket, és igen, nagyon hiányzik Claudia a Sztárban sztárból. A humora, a beszólásai, és a személyisége. Anita sem rossz, de azért Claudiának nehéz a nyomába érni.

liptai-claudia

Az utolsó adásra négy szereplőnk maradt. Radics Gigit és Király Lindát hiányolom, és egyben még mindig alig hiszem el, hogy ők már kiestek. Kár értük, de azért az utolsó négyes is sokat letett az asztalra, és mindegyikük okozott legalább egy nagy pillanatot a műsorban.

Bár szuper hangja van Kocsis Tibornak és Muri Enikőnek, de nem ők csak nagyon ritkán nyűgöztek le. Kocsis Tiborból a Cher előadás fogott meg igazán, hangban tényleg nagyon ott volt, külsőre viszont hatalmas csalódás. Kitömtek neki egy melltartót, kapott férfiruhát és egy parókát, na bumm. Csalódás a köbön. Muri Enikő is meglepett, mert a Pásztor Anna dalban tényleg ott volt a lelke, és ez volt az első alkalom, hogy megérintett egy előadásával. De akkor sem adnám nekik a győzelmet.

nagy-adri

Nagy Adri továbbra is hatalmas meglepetés, tényleg nem hittem volna, hogy ilyen ügyes lesz. Hétről-hétre meglepett, és egyre jobban hozta a feladatokat. Igen, a hangja egyáltalán nem a legjobb a mezőnyben, de ezen hiányosságait lelkesedéssel, vidámsággal és profizmussal pótolja. Nem érdekel, hogy Adri nem tudja kiénekelni a magas cét, mert látom a hatalmas melót, amit beleöl, és azt is, hogy ő egy vidám és vicces lány, aki rohadtul élvezi a Sztárban sztárt.

Veréb Tamás sokunknak a Sztárban sztár felfedezettje. Valami egészen elképesztő, amit színpadon produkál hétről hétre, bár, kissé úgy érzem, a szerkesztők a keze alá játszanak. Kevés olyan feladatot kap, ami igazán kihívás lenne, a színes bőrű előadók pedig jól mennek neki – zömében azt is kell előadnia. Persze, tökéletesen teszi, a Gáspár Laci és a Caramel is szenzációs volt, és a Yeah is bejövős. Megkedveltem nagyon a srácot, alázatos, szimpatikus, igazi sztáralkat. Csak egyetérteni tudok Hajóssal: remélem lesznek saját dalai, és azok jók lesznek. Megérdemelné.

vereb-tamas

És ki legyen a győztes? Szerintem Nagy Adri. Ő a meglepetés, az, aki a legnagyobb munkát öli az egészbe, aki a lehető legtöbb arcát megmutathatta különféle feladatok során. Persze, ha Veréb Tamás győz, azt sem bánom, sőt, totál megérdemelné ő is. Muri Enikő vagy Kocsis Tibor diadalának nem örülnék annyira, de kétségbe sem esnék.

A közhangulatot, és a múlt heti eredményeket figyelembe véve Veréb Tamásnak van a legnagyobb esélye, aztán meglátjuk, lesz-e ma este meglepetésben részünk. Alább szavazhattok ti is, ki legyen a győztes?

Kit látnál szívesen a Sztárban sztár győzteseként?

View Results

Loading ... Loading ...

7 Hozzászólások

  1. Én azért támogatnám Veréb Tamást, mert ő a semmiből jött /Elnézést a színházba járóktól/, az átlag néző azt sem tudta, hogy a világon van.
    Azért ez nyilván hátrány pl. egy X-faktor vagy Megasztár győztessel szemben.
    Hétről-hétre egyre jobban a szívébe zárta a közönség.
    Nagyon szimpatikus a szerénysége, és az sem elhanyagolható roppant bájos, aranyos.

  2. Én Enikőnek szurkolok, bár tudom, hogy nem fogja megnyerni. Anno már az X faktorban is kedvencem volt, de valamiért szimpatikus és nekem a produkciói is tetszettek. Szerintem bárki nyer, én annak örülni fogok egyébként, mert nagyon tartottam tőle, hogy Radics Gigi vagy Király Linda fogja megnyerni, mint a csatorna két sztárja.

  3. Én Veréb Tamásnak szurkolok. Ő is indult tehetségkutatón a Voiceban tűnt fel ahol Malek Andrea nem vitte tovább magával az elő showba. Nagy Adri a Megasztár 6-ban tűnt fel. Ő is nagyon sokat fejlődött. A döntő után jelentik be hogy kik az új műsor résztvevői. Szerintem Peter Sramek és Juhos Zsófi valószínű benne lesz.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here