Főoldal Hírek Folytatódik a kultikus Disney sorozat, a That’s So Raven!

Folytatódik a kultikus Disney sorozat, a That’s So Raven!

0
Oszd meg!

Magyarországra sajnos nem jutott el a 2003 és 2007 között adott That’s So Raven, holott Amerikában óriási siker volt Raven Symone sorozata. Ez volt az első Disney show, ami megélt száz epizódot, kitermelt spin-off sorozatot, és mellesleg a That’s So Raven az első olyan komédia, ami egy fekete bőrű női hősnő nevét viseli magán.

that-so-raven

Nemrég robbant a bomba, miszerint a Disney Channel feléleszti a sorozatot – avagy, nevezhetjük spin-offnak is. Az új részekben természetesen visszatér Raven Symoné, akit itthon leginkább a Párduclányok filmekből ismerhetünk.

Raven itt már anyuka, aki egyedül neveli a két gyermekét. A kisfiát Bookernek hívják, a lánya, Nina pedig örökölte Raven különleges képességét.

Annyira azért nem elrugaszkodott: Raven élete nehéz pillanataiban látomást kap, és látja a jövőt, ami így akár változhat is, hiszen tud róla. Tehát nevezhetjük kissé időutazó sorozatnak is, de mindez egy érdekes csavarral van megoldva.

raven-symone

A munkálatok 2017 elején kezdődnek el, tehát a premierre is hamarosan készülhetünk, és bízzunk benne, hogy most már hozzánk is eljut a sorozat. Raven executive producerként is részt vesz a projektben, más szereplőkről pedig egyelőre nem érkezett még hír, de ami késik, az nem múlik.

Nagyon kíváncsi lettem rá, különösen mert csípem Symone-t. A Disney-től pedig fejlődésnek könyvelem el, hogy főszerepben foglalkoztatnak egy nyíltan leszbikus színésznőt. Vajon a sorozatban is meg merik lépni mindezt?

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here