Főoldal Hírek Balogh Eszter: „A hozzá nem értő emberek pedig lefikáznak, hát, kit érdekel”

Balogh Eszter: „A hozzá nem értő emberek pedig lefikáznak, hát, kit érdekel”

1
Oszd meg!

Petics Kristóf mellett egyértelműen Balogh Eszter volt az idei X-Faktor legmegosztóbb személyisége. Most, hogy már ki is esett a műsorból, azt hittem többet a nevét sem írom le, erre láttam tőle egy olyan nyilatkozatot, ami a végletekig felidegesített.

balogh-eszter-x-faktor-01

Eszter könnyek között olyat mondott, amit egy művésznek sem lenne szabad kiejtenie a száján. A teljes videót itt nézhetitek meg, íme, a “művésznő” szavai.

“Nagyon sok biztatást kaptam, jó volt a szakmai emberektől hallani, hogy tényleg jó vagyok. És a hozzá nem értő emberek pedig lefikáznak, hát, most kit érdekel. Mindig az számít, amit a szakmai emberek mondanak igazából. És ezt viszem tovább magammal”

Na ez az, amit soha, semmilyen körülmények között nem mondunk ki nyilvánosan. Még a kocsmában is, ha haverokkal vagy, háromszor körbe kell fordulni, hogy hallgatózik-e valaki, és csak akkor benyögni, hogy “hé, én totál leszarom a fikázó közönséget, csak a szakma érdekel“.

Nincs is annál nagyobb tiszteletlenség – és egyben hülyeség! – mintha ilyet ejt ki az ember a száján. Félreértés ne essék, fontos, hogy a szakma is elismerje az ember munkáját, történjen az díjak, vagy éppen kedves szavak formájában. Abszolút érthető, ha egy művész számára ez fontos, és erőt ad a további munkához. De…

balogh-eszter-x-faktor-02

Az emberek mennek el a koncertekre, veszik meg az általa írt könyveket, teszik ki a falra a festményeiket és így tovább… Egy művész se fikázhatja le a közönséget, iszonyatos tiszteletlenség, ha nyilvánosan bejelenti, hogy nem érdekel ki mit mond, mert csak a szakma a fontos…

Ha valaki valamit letesz az asztalra, legyen az egy szobor, újságcikk vagy egy három perces dal az X-Faktor színpadán, el kell fogadni, hogy lesz, akinek nem fog tetszeni. Lesz, aki beszól miatta. És igen, ez fájhat, nincs ezzel semmi gond. De tudni kell kezelni. Balogh Eszternek ez szemmel láthatóan nem megy.

Arról nem tehetett, hogy a szülei mit és hogy tettek a táborban, de ezért már száz százalékig ő a felelős. És egy ilyen nyilatkozat után pont nem érdekel, hogy már 15 éve kergeti az álmát. Ezek után nem nagyon akarom már őt színpadon látni. Úgyse nekünk, az embereknek énekel, hanem a szakmának, nekik meg egy koktél mellett is eltolhatja egy elegáns bárban.

1 hozzászólás

  1. Hát eddig sem szimpatizáltam a nővel, és ezek után 100%kik megérdemelte a kiesést,és remélem hogy soha nem lesz befutott énekes.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here