Tényleg a Kaliforniai álom lesz az év legjobb filmje?

  0
  Oszd meg!

  Minden évben vannak olyan filmek, amikről már jóval a bemutatójuk előtt ódákat zengenek a kritikusok, és nagyban hirdetik: valami csodát kreáltak a filmesek. Idén a legnagyobb kritikus kedvenc a La La Land, magyar keresztségben Kaliforniai álom.

  La La Land - Kaliforniai álom - Emma Stone - Ryan Gosling

  Elnézve az új trailert, és meghallgatva a filmhez íródott eredeti dalt Ryan Gosling előadásában tényleg van egy sajátos bája a filmnek..

  A főszerepekben Emma Stone és Ryan Gosling bizonyíthat, mellettük pedig a híres énekes, John Legend is feltűnik a filmben. Stone-nak pedig már most Oscar díjat jósolnak az alakításáért.

  A Kaliforniai álom magyar premierje 2016. december 09.-én esedékes, alább megnézhetitek a trailert, meghallgathatjátok Gosling dalát, és a film történetéről is informálódhattok, sőt, a Freeman Media jóvoltából több képet is találtok. Így talán egyszerűbb is lesz eldöntheti, hogy esélyes lehet-e egyáltalán az év legjobb filmje titulusra a Kaliforniai álom.

  Mia (Emma Stone), a feltörekvő, fiatal színésznő és Sebastian (Ryan Gosling), a szépreményű jazz zongorista a Csillagok Városában, Los Angelesben keresi az álmait. Mia meghallgatásról meghallgatásra jár, és csak arra vágyik, hogy végre ne szakítsák félbe, Sebastian pedig szenvedélyesen küzd azért, hogy a klasszikus jazzt újra divatba hozza. Távlati terveikben a hollywoodi karrier, illetve egy saját zenés klub megalapítása szerepel – ekkor botlanak egymásba egy zsúfolt autópálya kellős közepén.

  A két fiatal szerelemre lobban, és vállvetve segíti egymást a kudarcokkal kikövezett úton. A sikerért keményen meg kell küzdeniük, ám eljön a nap, amikor dönteniük kell, mennyit hajlandóak feláldozni az álmaikért…

  La La Land - Kaliforniai álom - Emma Stone - Ryan Gosling La La Land - Kaliforniai álom - Emma Stone - Ryan Gosling La La Land - Kaliforniai álom - Emma Stone - Ryan Gosling La La Land - Kaliforniai álom - Emma Stone - Ryan Gosling La La Land - Kaliforniai álom - Emma Stone - Ryan Gosling La La Land - Kaliforniai álom - Emma Stone - Ryan Gosling La La Land - Kaliforniai álom - Emma Stone - Ryan Gosling La La Land - Kaliforniai álom - Emma Stone - Ryan Gosling La La Land - Kaliforniai álom - Emma Stone - Ryan Gosling La La Land - Kaliforniai álom - Emma Stone - Ryan Gosling La La Land - Kaliforniai álom - Emma Stone - Ryan Gosling La La Land - Kaliforniai álom - Emma Stone - Ryan Gosling La La Land - Kaliforniai álom - Emma Stone - Ryan Gosling

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here