Főoldal Hírek Szomorú a világ, ahol Johnny Depp jutalma a nőverésért egy Harry Potter...

Szomorú a világ, ahol Johnny Depp jutalma a nőverésért egy Harry Potter filmszerep…

8
Oszd meg!

Eddig is fenntartással figyeltem a Legendás állatok feldolgozás körüli híreket, a héten viszont olyan bomba robbant, amitől teljesen elszomorodtam. A stúdió ugyanis egy nagyon fontos szerepre castingolta Johnny Deppet.

johnny-depp

A feleségverő Depp alakítja majd Grindelwaldot, a gonosz mágust, aki mellesleg kapcsolatban is állt a fiatal Dumbledore-ral. És ez a kapcsolat nem csak baráti volt, Rowling elmondása szerint Dumbledore meleg, és a teóriák szerint Grindelwald volt az első szerelme.

Olvastam egy tweetet, ami a lehető legjobban összefoglalja a helyzetet. Miután Winona Ryder lopott a boltból pár ruhát, kitaszították Hollywoodból, hiába állt akkor a karrierje csúcsán. Johnny Dep verte a volt feleségét, Amber Heard-ot, drogosan és ittasan tört, zúzott és kiabált egy bárban, plusz ki tudja miket csinált még. És mi a jutalma? Egy 5 részes franchise egyik főbb szerepe. Gratulálok, Amerika…

gif-nem-tudom-elhinni

És igen, nyugodtan mondhatjuk azt, hogy “hé, itt a tehetség számít, nem pedig a magánélet“. És egyáltalán, miért foglalkozunk a színész dolgaival, kit érdekel, hogy mit tesz a magánéletében. Még ha nem is szeretem, Depp jó színész, biztos jól el tudja játszani a karaktert. Akkor egyáltalán, mit ugrálok itt?

Részemről minden az elvekről szól – és részben a Harry Potter világának (újabb) megszentségtelenítéséről. Nem tetszik az a világ, ahol egy férfi szó szerint bármit tehet, akkor is úgy folytatódik minden a karrierjében, mintha mi sem történt volna. Bezzeg ha egy nő csinálta volna azt, amit Depp, még egy b-kategóriás gálára se hívnák meg vendégként, nemhogy egy ekkora film sagába!

gif-el-tudod-hinni

És akkor azt se feledjük, hogy a közönség is kifejezte, nem kér már a színészből. Az utolsó filmjei megbuktak a mozikban, különösen az Alice tükörországban, amire sokan pont Depp botrányai miatt mondtak nemet…

Úgyhogy igen, részemről iszonyú szomorú vagyok, amiért büntetetlenül megúszhat mindent valaki, csak azért, mert ő Johnny Depp. Nem tetszik az a világ, ahol valaki hónapokon át verheti a fiatal és gyönyörű feleségét, ráadásként a lehető legrosszabb példát mutatva a rajongóinak alkoholizál és drogozik, és mindezért még jutalmat is kap.

amber-heard-johnny-depp-divorce

Update: Most látom, hogy Amber Heard végül visszavonta a bántalmazási vádakat, és jelezte, nem kér távolságtartási végzést Depp ellen. És pont abban a pillanatban tudott végre elválni, és kapott 7 millió dollárt a válás kimondásakor, a pénzt pedig jótékony célra ajánlotta fel. Egy gyerekkórház mellett a bántalmazott nők alapítványának mentek a milliók. Azt hiszem ez az, ami többet mond minden szónál, nem igaz?

Bele se merek gondolni, hogy mekkora (marketing) gépezet áll Depp mögött, akik mindent elintéznek. Kíváncsian várom, sikerül-e rehabilitálniuk Deppet. Mert például az itteni casting miatt nem csak én panaszkodom, nézzétek csak!

8 Hozzászólások

 1. Akkor én most megvédem Deppet!
  Ki állítja ,hogy verte a felségét? Hát nyílvám maga a nő. Mekkora botrány volt ebből pár hónappal ezelőtt. Mire fel állíthatná bárki is ,hogy Ambernek van igaza és nem Deppnek? Lehet ,hogy egy újjal sem ért hozzá a feleségéhez de a világ elhiszi mert a nő a gyönyörű pofijával és a (lehet mű) könnyeivel azt állítja amit. Igen Johnny iszik és igen nem a legjobb példát mutatja de ezt akár minden második hírességre is rá lehetne fogni. Nem ő az egyetlen sztár aki rossz példát mutat de mégis szerepeltetik és mégis vannak rajongói. Csak egy példa: A Kardashian familia vajon jó példát mutat? Határozottan nem mert az mutatják ,hogy csak pénzel és (mű) gyönyörűséggel lehetsz szerethető vagy népszerű. Nem mutatnak jó példát mégis nemsokára elfog indulni a 3. valóság showjuk Amerikában. Szerintem az igazság fogalma Hollywoodban már rég megbukott és nem Johhny Deppnél kell kiborulnia a bilinek.
  És ha már itt tartunk Johnny Depp nem jó hanem kiváló színész és szerintem emelni fogja a film minőségét.
  Ettől eltekintve valamilyen szinten jogos a felháborodottságod de Amerika már rég elásta magát a szememben ennél undorítóbb tetteivel.

  • Pont ezt akartam én is írni. Amúgy meg, vagy igaz, vagy nem. Sosem fogjuk megtudni, mert az igazságot csak két ember tudja, Johnny és Amber. És mindkettő mást állít, a lapok pedig persze a nőnek adnak igazat. Nemcsak azért védem Deppet, mert az Ollókezű Edward óta hatalmas rajongója vagyok, hanem mert ez az ember rengeteg mindent letett az asztalra a tehetségével. Igen, lehet, hogy drogozik, alkoholt is fogyaszt, néha nem úgy viselkedik, ahogy kéne, de ahogy az előttem szóló is írta, ez rengeteg hírességről elmondható.

   Ott van az imádott kis tinibálvány Justin Bieber (vagy hogy kell írni). Tiszteletlen a rajongóival (meg mindenki mással), bunkó, késik a koncertekről, huszonakárhány évesen úgy hisztizik mint egy ötéves óvodás, bántalmazza a rajongóit, az újságírókat, tehetsége nincs. Mégis milliók imádják, mert “olyan kis cukkancs a pici pofija és csak kiéli magát.” És még ki tudja, miket művel, amikről nem írnak a lapok. Ő jó példát mutat? Követendő, amiket művel? Pedig neki mindent a hátsója alá toltak, sosem kellett megdolgoznia a sikerért. Szóval ennyi.

   Én kifejezetten örülök, hogy Johnny Deppet fogom látni Grindewald szerepében. Szerintem kiváló lesz, mint mindig. Én alig várom, hogy láthassam a filmet. És még valami! Nem kell azért mindent szentírásnak venni, ami egy bulvárlapban megjelenik.

  • Milyen fura, hogy Amber hirtelen visszavonta a vádat, meg nem kér távolságtartást, mikor kapott 7 millió dollárt a váláskor. Csak nekem bűzlik a dolog? Amúgy ez a botrány már több hónapos, és talán igaz sem volt az egész, csak a nőnek kellett a hírverés, hogy elválhasson valami okkal. Amúgy én azt olvastam, hogy Amber drága leszbikus, aki csak a hírneve miatt volt együtt Deppel. Úgy tűnik, inkább a pénze kellett neki. Nos, kapott egy “kisebb” összeget. De mint mondtam, az igazságot csak ők ketten tudják, a bulvárlapok meg kb. azt írnak, amit akarnak, hogy eladhassák magukat. Mert a botrány az jó dolog, és senki sem akar arról olvasni, hogy X és Y híresség milyen jól megvannak, boldogok és elégedettek és nem csinálnak semmit. Az unalmas. A botrány viszont szenzáció, azzal lehet eladni a szemetet. Másrészt vannak hírességek, akik ennél sokkal, de sokkal durvább dolgokat művelnek, mégsem olvasni róluk.

   Depp több hónapos állítólagos ügye most megint fel lett kapva, mert jön a Legendás állatok film. És hát elő kellett kaparni valamit, akár igaz, akár nem. A lényeg, hogy legyen min szörnyülködni, hogy el lehessen adni a bulvárlapokat.

   • Aztán honnan tudjuk, hogy csak 7 milliót kapott? Lehetett az több és csak ennyit írtak meg, azt meg úgy állítják be, hogy odaadta az alapítványnak, így ő a tökéletes nő. Én nem szeretem különösebben egyiket se, Depp filmjeit akkor is megnézem, ha megöl valakit, mert érdekel engem a háttere? Nem. Azt tesz, amit akar, de, ha egyszer jók a filmjei, akkor ez van, megnézem. Justin Biebert nézve pl. nem bírom, mégis van száma, amit hallgatok. Nekem is van magánéletem és sok mindent nem tudnak rólam, de kívülről máshogy látszódhat. Nem mondom, hogy nem lehet, amit leírnak, csak, hogy manapság a bulvár mindent leír és kiforgat…az ő magánéletük, nem kéne egyikük munkáját sem befolyásolni semmivel, mert az kettejükre tartozik, sem rám, se Britney Spearsre, de még Obamára se.

 2. Csatlakozom a Johnny-t “védők” táborához. Nem tudhatjuk, mi igaz és mi nem igaz ebből a “feleségverő” sztoriból. Depp számtalanszor bizonyította, hogy remek színész, a film kapcsán pedig szerintem csak ez az, ami számít. Kár ezen lovagolni…

 3. Köszi, hogy megírtátok a véleményeteket, sok szempontból éreztem hasznosnak a szavaitokat.

  A saját véleményem a posztban leírtam, és ez nem igazán változott.

  Az tény, hogy ezt pontosan csak a két fél tudhatja, viszont Amber minden tette arra enged következtetni, hogy bizony ő itt az áldozat. Részemről minden hasonló helyzetben a nő oldalán állok, mert a lehető legundorítóbb dolog, ha egy férfi kezet emel rá, vagy ha lelki/fizikai terrorban, erőszakban tartja.

  Én tehát továbbra is nagyon szomorú vagyok Depp castingja miatt, remélem, lesz még akkora közfelháborodás a dologból, hogy a 2. rész forgatása előtt a stúdió visszakozik.

 4. Nem konkrétan a sztoriról beszélnék, mert ezen én sajnos nem változtathatok akármit mondok, ez már az ő dolguk. De én bennem erőteljesen ott a fenimista vonal szóval emberként ki vagyok akadva Deppre (akár színész akár nem) és minden más ilyen férfira.
  Jól mondtad Tibi, csak igazat tudok adni neked mindenben.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here