Főoldal Kritika és Értékelés Tévéműsorok ByeAlex és Gáspár Laci jópofán durvultak az X-Faktor mentorházában

ByeAlex és Gáspár Laci jópofán durvultak az X-Faktor mentorházában

3
Oszd meg!

Lement az X-Faktor mentorházának az első fele, 6 biztos döntősünk már van. Érdekesen alakult a tegnapi adás, de egy dolgot bizton kijelenthetünk: Gáspár Laci és ByeAlex, mint mentorok tökéletes választásnak bizonyultak. Mindkettejüket kedveltem eddig is, de igazából tegnap bizonyították a leginkább, hogy itt a helyük. Izgalmas, érdekes, érzelmekkel teli adás volt.

Gáspár Laci & Balogh Eszter, Fejes Szandra és Ónodi János | X-Faktor 2016
Gáspár Laci & Balogh Eszter, Fejes Szandra és Ónodi János | X-Faktor 2016

A 25 év felettieknél a kiesők közül Sárosi Anita Anisszát nagyon sajnáltam. Tény, hogy nem énekelt jól, de amit eddig nyújtott, az tökéletes volt. Kérdés, hogy bírta-e volna az élő adások stresszét. Colette kiesése nem viselt meg, sajnos szegénykémet igen. Branter László előadása tetszett, őt vittem volna az élőbe. És akik tovább jutottak:

– Fejes Szandra: Magabiztosan menetelt idáig, végig megbízhatóan és jól teljesített. Nagyon érezni viszont nála a színházi manírt, ezt tényleg jó lenne levetkőzni. Remélem az élők során nem lesz belőle egy Szabó Dávid-féle fiaskó.

Balogh Eszter | X-Faktor 2016
Balogh Eszter | X-Faktor 2016

– Balogh Eszter: Oké, mostanra nekem is megtetszett ez a fanatikus “akarom” dolog. Amikor Laci mondta neki, hogy adja fel az álmait, ő meg, hogy nem, soha, arra képtelen, na az tetszett. Végre szimpi lett a nő. Viszont van némi rossz érzésem azzal kapcsolatban, hogy jutott el idáig, és a mentorházban sem volt kiemelkedő. Remélem az élő adásokra van benne tartalék.

– Ónodi János: Mint ember nagyon szimpatikus a srác, énekesként már kevésbé. Az oké, hogy van egy érdekes hangszíne, de úgy tűnik, nem nagyon tud bánni vele. Kíváncsi leszek mire mennek vele az énektanárok, mindenesetre helyette Lászlónak örültem volna jobban.

ByeAlex & Ham Ko Ham, a Jaggers és a Soulbreakers | X-Faktor 2016
ByeAlex & Ham Ko Ham, a Jaggers és a Soulbreakers | X-Faktor 2016

A zenekarok az a kategória, ami engem szinte minden évben hidegen hagy. Oké, a ByTheWayt nagyon megszerettem anno, és iszonyúan drukkoltam nekik. A Spoont pedig csodás volt nézni, de ennyiben kifulladtak nálam a zenekarok. Nagyon kíváncsi leszek rá, hogy idén vajon sikerül-e dobbantania egy bandának.

ByeAlex, mint mentor tökéletes választás, remélem megmarad a zenekarok vagánysága az élőkben is. Annak pedig durván örülök, hogy a nagy arcú pasi kiesett, a hörgő zenekar sem fog hiányzik, engem sajna ettől a frász kerülget a stílustól, de a tagok nagyon szimpatikusak és alázatosak voltak, az tetszett bennük. És akik tovább jutottak:

– Ham Ko Ham’: Nem tagadom, ők a legszimpatikusabbak a zenekarok közül, már a válogató óta. Tetszenek a dalok, amit előadnak, érdekes színt visznek a roma világgal a műsorba. Kérdés, hogy képesek-e a megújulásra, és valami mást is előadni.

Ham Ko Ham zenekar | X-Faktor 2016
Ham Ko Ham zenekar | X-Faktor 2016

– Soulbreakers: Écskának már a The Voice-ban is szurkoltam, szuper, hogy most végre lehetőséget kapott a bizonyításra. Az pedig kifejezetten tetszett, hogy nyitottak a Mercy-vel a mainstream felé, de megmaradtak önmaguknak.

– The Crossroads: Sajnos nem tudok velük szimpatizálni, a Megasztárból ismert énekesük pedig elég tenyérbemászó a számomra. Látok azért potenciált bennük, de perpillanat nem kedvelem őket.

Ma este pedig folytatódik a Mentorház. Tóth Gabi Lofti Begivel, míg Puskás Peti az öccsével, Danival (ő híres ember egyáltalán?) választ majd. Csak egyet kérek, de azt nagyon: Mata Ricsi jusson be az élőbe! Egy ilyen tehetséges srácot ennyire jó hanggal ugye nem hagynak ki a műsorból?

1893 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

3 Hozzászólások

  1. A 25+ kategóriánál Eszterre és Szandrára számítottam de János továbbjutása meglepett. Én arra számítottam a zenekaroknál hogy Alex beteszi majd valamelyik metál bandát örülök hogy nem így lett. Ma én is szurkolok Mata Ricsinek remélem bejut az élő showba.

  2. Hát, nagyon más az ízlésünk. Szerintem a roma banda, Mata Richárd borzalmasak, és az is elárul sokat, hogy neked egy BTW vagy egy Spoon tetszik.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here