Főoldal Érdekességek Szexi Pasik Ezért a pasiért harcolnak a nők Amerikában

Ezért a pasiért harcolnak a nők Amerikában

0
Oszd meg!

A magyar nézők nagyon gyorsan megunták A Nagy Ő realityt, Amerikában viszont olyannyira sikeres, hogy jövőre már a 21. évadot mutatják be. És már az is eldőlt, kiért harcolnak majd a hölgyek.

NICK VIALL

A kiválasztott a 36 éves Nick Viall lett, aki már lehúzott két szezont a The Bachelorette-ben, ami a Nagy ő női verziója, 25 férfi kérővel. De pechjére egyszer sem őt választották. Most viszont Nické a rivaldafény, 25 hölgy verseng majd a kegyeiért. Egy fix, nyilatkozni nagyon tud, a People Magazinnak így mesélt a műsorról:

“Reménykedem benne, hogy találok valakit, akivel leélhetem az egész életem. Nem is lehetnék izgatottabb, hogy megtaláljam a lelki társam. Nem az a legnagyobb félelmem, hogy összetörik a szívem, hanem az, hogy nem találom meg az igazit.”

Lefogadom, hogy ezzel a szöveggel sokak szemében még szimpatikusabbá vált a srác. Az új szezon Amerikában 2017 januárjában veszi kezdetét, alább pedig jó pár képet megnézhettek Nickről.

A kérdés persze adott: ti is harcba szállnátok a srácért? Ami engem illet, külsőre nagyon szimpatikus, de ez a fenemód érzékenység nem tűnik annyira őszintének.

nick-viall-the-bachelor-02 nick-viall-the-bachelor-03 nick-viall-the-bachelor-04 nick-viall-the-bachelor-05 nick-viall-the-bachelor-06

761 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here