Főoldal Hírek Brutálisan spoileres képek és infók láttak napvilágot a Trónok harcáról!

Brutálisan spoileres képek és infók láttak napvilágot a Trónok harcáról!

0
Oszd meg!

A Trónok harca forgatásáról kiszivárgott pár igencsak spoileres kép, amiből rengeteg minden kiderül a sorozat folytatásáról. Alább ezeket a képeket nézhetitek meg, meg elmélkedem is, de előre szólok:

Nagyon spoileres tartalom következik!

Aki szeretne inkább a sorozat nézése közben meglepődni, az semmiképpen ne görgessen tovább, mert tényleg olyan tartalmat talál, aminek nem fog örülni.

Tehát, innentől spoileresen folytatom!

got

Már iszonyú régóta várjuk, hogy megtörténjenek bizonyos nagy találkozások, de erre eddig nem igazán került sor. Egészen mostanáig!

Az új képeken már látni lehet, hogy Dany és csapata végre találkozik Észak urával, azaz Jon Snow-val, akiről ugye mi már tudjuk, hogy ő is Targeryen, azaz Dany rokona, kérdés, hogy erről a sárkányok anyja is tud-e.

A nagy találkozás kapcsán már most látni, hogy Jon jól ellátja Theon baját, amit totál meg is érdemel az elkövetett baklövései miatt, bár, remélhetőleg azért számított valamit, hogy megmentette Sansa életét Ramsay-től.

Ami viszont Dany és Jon találkozásában a legizgibb, hogy a férfi végre elmondhatja valakinek, hogy a mások milyen veszélyeket tartogatnak, Dany pedig bevetheti a sárkányait, akik vagy maguk igázzák le a zombikat, vagy az emberek számára több ezer fegyvert készítenek a lángjuk segítségével, amivel ugye mást lehet ölni.

Ja, és Cersei se lesz sokáig a trónon támogatók nélkül, és a szövetkező Dany & Jon fenyegetésével. Bár, ugye kérdés, hogy Danyéknek sikerül-e megegyezni, plusz talán van még Cersei tarsolyában futótűz… Nagyon kíváncsi leszek az új szezonra, alább pedig a képeket nézhetitek meg. Íme!

tronok-harca-forgatas-01 tronok-harca-forgatas-02 tronok-harca-forgatas-03 tronok-harca-forgatas-04 tronok-harca-forgatas-05 tronok-harca-forgatas-06 tronok-harca-forgatas-07

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here