Főoldal Hírek Elena visszatér! Nina Dobrev szerepelni fog a Vámpírnaplók utolsó évadában!

Elena visszatér! Nina Dobrev szerepelni fog a Vámpírnaplók utolsó évadában!

0
Oszd meg!

Eddig még csak lehetőségként került szóba, hogy Nina Dobrev visszatér a Vámpírnaplók nyolcadik, és egyben utolsó évadára, most azonban már teljes bizonyossággal kijelenthető, hogy Elenával zárul majd a széria.

nina-dobrev

A sorozat kreátora, Julie Plec egy friss interjúban, az Entertainment Tonight-nak erősítette meg a sajtóhíreket. “Ninával beszéltünk róla, és ő száz százalékban benne van. Természetesen mi is száz százalékig azt akarjuk, hogy ott legyen, így most már csak olyan hülye dolgokkal kell foglalkoznunk, mint az időpont egyeztetés a forgatásokra.” Hozzáfűzte még azt is, hogy mindannyian le lennének sújtva, ha nem jönne össze a dolog, így szó szerint mindent megtesznek érte.

Epizódszámról természetesen nem esett szó, de azért az gyanítható, hogy Elena nem sok részben lesz majd látható. Gyanítom két, maximum három részről van szó, és azokat is a sorozatfináléra időzítik majd.

nina-dobrev2

Szuper gesztus lenne a rajongók felé ha más, már távozott karaktert is visszahoznának, akár olyat is, aki meghalt, hiszen mint tudjuk, a Vámpírnaplókban soha nem hal meg senki igazán, mert úgyis feltámad előbb-utóbb. Illetve, ha már Elena jön, akkor Katherine-t is szuper lenne újra látni (ő amúgy is sokkal jobb karakter).

Az utolsó szezon 2016. október 21-én startolt el a CW-n, méghozzá elég lagymatag nézettséggel, így a csatorna jól döntött a kaszával. Az utolsó szezon 16 részes lesz, a finálé dátumát még nem tették közé. Ami Ninát illeti, a színésznő a filmezés kedvéért hagyta ott a sorozatot, és mondhatni jól döntött, hiszen hamarosan három filmjét is bemutatják a mozik, van, amelyikben ő a főszereplő.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here