Főoldal Hírek Mikor folytatódnak a FreeForm sorozatok? Íme, a dátumok!

Mikor folytatódnak a FreeForm sorozatok? Íme, a dátumok!

0
Oszd meg!

Az ABC Familyből átalakult FreeForm tévécsatorna végre közzétette, hogy mikor térnek vissza az új sorozataik, és persze mikor indulnak az újdonságok. Most erről találtok egy összesítést.

AZ ÚJ SOROZATOK:

beyond

– Beyond: 2017. január 2-án startol a csatorna Beyond című újdonsága, ami egy olyan tinisrácról szól, aki éveken át kómában volt. Mikor felébred, és visszatér a családjához, látszólag minden tökéletes, de kiderül, hogy különleges képességei vannak, és fura alakok veszik üldözőbe. Érdekesnek tűnik, az fix.

famous-in-love

– Famous In Love: A Pretty Little Liars készítőjének új sorozatában Bella Thorne a főszereplő, és egy olyan főiskolai elsőst alakít, aki megnyer egy castingot, és egy új, Alkonyat-szerű film főszerepében találja magát, és naná, hogy belezúg a partnerébe. A premier 2017 áprilisában esedékes.

A FOLYTATÁSOK:

switched-at-birth

– Switched at Birth: A sorozatot már tavaly elkaszálták, az utolsó, és egyben ötödik évad 2017. január 31-én veszi kezdetét. Még tíz részre számíthatunk, ami viszont szuper hír, hogy a készítők előre tudták, hogy jön a vég, így volt idejük lezárni a sorozatot.

the-fosters

– The Fosters: Már a negyedik évad közepénél tartunk, repül az idő, ugye? Az új részek 2017. január 31-én kerülnek majd képernyőre, és várhatóan tíz új részt láthatunk majd minden héten. Abban pedig már most reménykedem, hogy csak visszahozzák Gavin McIntosht.

shadowhunters

– Shadowhunters: Mondanom sem kell, már iszonyúan várom, hogy folytatódjon végre a sorozat, ugyanis az első évadát minden hibája dacára szerettem. Most 20 részt kapunk, aminek az első felé 2017. január 2-án kezdi el sugározni a Freeform, aztán vélhetően nyáron jön a másik tíz rész.

pretty-little-liars

– Pretty Little Liars: Már csak tíz rész van hátra, aztán végre vége, aminek hihetetlenül örülök, ennyi ugyanis bőven elég volt már a hazug csajokból. Pontos premierdátum még nincs, annyit lehet tudni, hogy 2017 áprilisában érkezik a vég. Mindenesetre kíváncsi leszek hogy sikerül a lezárás.

2734 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here