Mikor folytatódnak a FreeForm sorozatok? Íme, a dátumok!

0

Az ABC Familyből átalakult FreeForm tévécsatorna végre közzétette, hogy mikor térnek vissza az új sorozataik, és persze mikor indulnak az újdonságok. Most erről találtok egy összesítést.

AZ ÚJ SOROZATOK:

beyond

– Beyond: 2017. január 2-án startol a csatorna Beyond című újdonsága, ami egy olyan tinisrácról szól, aki éveken át kómában volt. Mikor felébred, és visszatér a családjához, látszólag minden tökéletes, de kiderül, hogy különleges képességei vannak, és fura alakok veszik üldözőbe. Érdekesnek tűnik, az fix.

famous-in-love

– Famous In Love: A Pretty Little Liars készítőjének új sorozatában Bella Thorne a főszereplő, és egy olyan főiskolai elsőst alakít, aki megnyer egy castingot, és egy új, Alkonyat-szerű film főszerepében találja magát, és naná, hogy belezúg a partnerébe. A premier 2017 áprilisában esedékes.

A FOLYTATÁSOK:

switched-at-birth

– Switched at Birth: A sorozatot már tavaly elkaszálták, az utolsó, és egyben ötödik évad 2017. január 31-én veszi kezdetét. Még tíz részre számíthatunk, ami viszont szuper hír, hogy a készítők előre tudták, hogy jön a vég, így volt idejük lezárni a sorozatot.

the-fosters

– The Fosters: Már a negyedik évad közepénél tartunk, repül az idő, ugye? Az új részek 2017. január 31-én kerülnek majd képernyőre, és várhatóan tíz új részt láthatunk majd minden héten. Abban pedig már most reménykedem, hogy csak visszahozzák Gavin McIntosht.

shadowhunters

– Shadowhunters: Mondanom sem kell, már iszonyúan várom, hogy folytatódjon végre a sorozat, ugyanis az első évadát minden hibája dacára szerettem. Most 20 részt kapunk, aminek az első felé 2017. január 2-án kezdi el sugározni a Freeform, aztán vélhetően nyáron jön a másik tíz rész.

pretty-little-liars

– Pretty Little Liars: Már csak tíz rész van hátra, aztán végre vége, aminek hihetetlenül örülök, ennyi ugyanis bőven elég volt már a hazug csajokból. Pontos premierdátum még nincs, annyit lehet tudni, hogy 2017 áprilisában érkezik a vég. Mindenesetre kíváncsi leszek hogy sikerül a lezárás.

2042 <- Az összes oldalletöltés 3 <- A mai adatok
Share.Leave A Reply