Főoldal Hírek Emlékszel még a Csacska angyal dalaira? Hallgasd őket meg most!

Emlékszel még a Csacska angyal dalaira? Hallgasd őket meg most!

2
Oszd meg!

Az én korosztályomnak, és a nálam kissé fiatalabbaknak annak idején a Csacska angyal – eredeti címén Floricienta – volt az egyik kedvencünk. Délutánonként adta anno az RTL Klub, és a tiniújságok is ezzel voltak tele.

Csacska Angyal (Floricienta)

Szeretve gyűlöltük az álnok, de annál viccesebb Delfinát, nehezen tudtuk eldönteni, hogy Franco vagy Federico kapja-e meg Florencia szívét, és kábé mindannyian összeomlottunk, amikor meghalt Federico, hiába jött helyette Maximiliano.

Anno nem csak a sorozatot szerettük, hanem a dalait is. Nem volt nehéz, állandóan ezeket nyomatták bennük. Ma felültem a nosztalgiavonatra, és újra hallgattam a két soundtracket. Nagy meglepetésemre még mindig emlékeztem a dalszövegekre, és olyan jó érzés lett rajtam úrrá, ahogy a dalokat hallgattam.

Javaslom nosztalgiázzatok ti is, alább megtaláljátok a két teljes albumot, rajta az összes klasszikussal. Ott van ám a legnagyobb kedvencem is, a Ven A Mí, ami anno Franco és Florencia közös balladája volt.

Csacska Angyal (Floricienta)

2 Hozzászólások

  1. Nagyon szerettem ezt a sorozatot, pár éve még újra is néztem. A dalaikat én is néha nosztalgiából meghallgatom, de konkrétan kedvencem nincs. :) Még az első évadot annak idején nem néztem, csak később ismétlésekből, de ennek ellenére Federicot nagyon megkedveltem. :) Sajnos neten csak elég rossz minőségben van fent és nem is az egész, de az élmény azért megvan még ha néha butácska is a történet, viszont benne marad a mindenkori kedvenceim között

    • Csodálkozom is, hogy nem vette még elő egyik kábelcsatorna sem ismétlésre a sorozatot, gyanítom, most is sokan néznék, nosztalgiáznának rajta, meg lennének új nézői is…

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here