Főoldal Hírek 2017-ben újra Budapesten koncertezik Violetta, azaz Martina Stoessel!

2017-ben újra Budapesten koncertezik Violetta, azaz Martina Stoessel!

4
Oszd meg!

Újra Budapestre érkezik a Violetta sztárja! Martina Stoessel és a Disney-sorozat csapata tavaly 4 teltházas koncertet is adott, ami azért is nagy dolog, mert eredetileg csak 2 előadást szerveztek, ami a nagy érdeklődés miatt duzzadt fel.

violetta

Jövőre kiderül, hogy Martina Stoessel – avagy új nevén Tini – képes lesz-e egyedül is megtölteni a Papp László Budapest Sportarénát. Az eseményre 2017. április 2-án, vasárnap kerül sor.

Martina Stoessel turnéja egyébiránt 2017 márciusában, Németországban kezdődik, és a Got Me Started Tour nevet viseli. A színész-énekesnő legutóbbi videoklipje 3 hónapja jelent meg a Great Escape című dalához, amit alább angolul és spanyolul is meghallgathattok.

Részemről kíváncsian várom, hogy Tini képes lesz-e a Violetta nélkül is számottevő sikert aratni. Ez a művésznév viszont elég gagyi, jobban járt volna szerintem, ha Martina Stoesselként halad tovább.

martina-stoessel-01

4 Hozzászólások

 1. Nekem nagyon tetszik az új albuma, biztosan profi stábot szerzett magának a Violetta hírnevét felhasználva, de mégis szerintem kevés olyan lemezt hallottam még, ahol ennyire tetszene mindegyik szám. Mindben van valami, ami tetszik, pont ezért nagyonszívesen elmennék a koncertjére is.
  Szerintem eddig nagyon jól építi a karrierjét, követem a Youtube csatornáját, ahol érdekes videókat lehet kifogni, az utóbbi például, ahol az eddigi útjáról beszél, nagyon jó lett. Szurkolok neki, hogy jól sikerüljön a turné és a továbiakban is legyenek legaláb ilyen jó dalai.

  • Ó, ezt örömmel hallom, hogy ilyen pozitív véleményed van róla! Nekem is szimpi a lány, drukkolok neki, aztán meghallgatom majd a dalait is valamikor :)

   • Hát remélem, hogy neked is tetszeni fognak :)
    Azt viszont sajnálom, hogy bár tehetséges csaj, valószínűleg sosem ér el olyan sikert, mimtha amerikai lenne. A mostani legnépszerűbb énekesek közül is sokan a Disney-nél kezdtek, aztán befutottak, nála viszont szerintem sokaknál eleve nem nyerő, hogy argentin, hiába énekel angulul is.

    • Szerintem ebből a szempontból nála a származás nem lehet extra probléma, mert elég európai kinézete van. Ha megtanul rendesen angolul, simán befuthat Amerikában is, de azért így is elég sokan ismerik az arcát, nevét.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here