Kiszámítható profizmus és nulla lelkesedés – Chord Overstreet debütáló klipjétől mást vártam

  0
  Oszd meg!

  Ahogy az várható volt, a Glee után Chord Overstreet elfordult a filmezéstől. Csak egy filmje jött ki tavaly, a Fourth Man Out, amiben az egyik főhőst alakítja, akinek a legjobb barátja bejelenti, hogy meleg, és emiatt átalakul a barátságuk. Ezen kívül ahogy láttam, a Glee óta mást nem forgatott, és kilátásban sincs új projekt.

  chord-overstreet-homeland

  Chord a színészkedés helyett inkább a zene felé fordult, és lássuk be, ez az, ami igazán jól áll neki, hiszen szegényke a Glee-ben is inkább egy csodás látvány volt, mintsem hatalmas színész.

  Tegnap debütált a videoklipje a Homeland című dalához. Az első szó, ami eszembe jut a dalról és a videoklipről a profizmus. Egyszerűen minden pontosan és profin kiszámított. A dallamvilág, a kellően szerethető dalszöveg, a country hangulat, a videoklip összes jelenete, a városi és a vidéki látkép, és még Chord kellő időben meglibbenő haja is.

  chord-overstreet-homeland-03

  Pontosan látni az egészen, hogy rengeteg ember, és egy rahedli pénz áll mögött, hogy ez a videoklip ilyen legyen, és Chord igazán sikeres lehessen zeneileg is. Persze, adja magát a kérdés: zavar-e ez engem?

  A válaszom a nem, mert jó a dal, sőt, nagyon jó és képtelen vagyok kiverni a fejemből. Plusz minden Glee-színész sikerének örülök, Chord pedig úgy tűnik rátalált az útjára.

  Kívánom neki a legjobbakat, de a következő dalánál valahogy több érzést, lelkesedést és kevesebb kiszámíthatóságot várok, amitől nem úgy tűnik, mint egy gyönyörű fiú jó hanggal, aki zenél, de nem biztos, hogy igazán, szívből akar is. Valami olyasmit várok, mint ennél a Dvicio dalnál. (A különbség lezongorázható, ugye?)

  chord-overstreet-homeland-02

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here