Főoldal Hírek Hosszú trailer & Fotók a Teen Wolf hatodik évadához

Hosszú trailer & Fotók a Teen Wolf hatodik évadához

6
Oszd meg!

Végre befutott a Teen Wolf hosszú hatodik évados előzetese, amiből már a sztoriból is egyre több minden kiderül, aminek alapján kétségkívül izgalmas epizódokra készülhetünk, és igaznak látszik a hír, miszerint most tényleg Stiles lesz a középpontban.

A sorozat utolsó évada 2016. november 15-én veszi kezdetét az amerikai MTV csatornán, már nem kell sokat várni, úgyhogy kitartás! Alább csekkoljátok a trailert, és emellé kigyűjtöttem pár új fotót is a hatodik évadhoz.

teen-wolf-hatodik-evad-01 teen-wolf-hatodik-evad-02 teen-wolf-hatodik-evad-03 teen-wolf-hatodik-evad-04 teen-wolf-hatodik-evad-05 teen-wolf-hatodik-evad-06 teen-wolf-hatodik-evad-07 teen-wolf-hatodik-evad-08

6 Hozzászólások

 1. Ez a trailer eszembe juttatta, hogy mennyire várom ezt az évadot! Ugyan csak egy éve nyáron daráltam le a Teen Wolfot, de nagy kedvencem lett, csak sajnos szerintem az ötödik évad elejét nagyon elbonyolították. Most viszont nagyon tetszik az alapötlet és hogy Stiles kerül középpontba. Már a 3b évad óta várom ezt, tudom, hogy Dylan nem a főszereplő, de akkor is néha az az érzésem, hogy Stiles karakterét nem használják ki teljesen. De most végre megint eljött az ő ideje, és végre talán Stydia is beteljesül!!

  • Hm, ezzel nem feltétlenül értek egyet, szerintem sokszor használták jól Stilest, pl. a “gyilkos lettem, jajj” dilemmája tetszett. De igen, örülök én is Stiles középpontosításának, jó karakter,megérdemli. És legyen legyen Stydia! :D

   • Igen az igaz, hogy neki is volt történetszála, csak nem feltétlenül olyan, amit én vártam. A lényeg, hogy remélem méltó utolsó évadot kapunk. Megszerettem a karaktereket és jó lenne minél több régit viszontlátni.

    • Igen, abban nagyon egyetértek, hogy szuper lenne a régieket is újra látni. És igen, legyen méltó vég, mint a Glee-nél hellyel-közzel.

     • Én is remélem, hogy hasonlóan happy enddel végződik, ugyanígy a Vámpírnaplók is, ahol visszajött végre Kevin Williamson, szóval jó utolsó évadra számítok :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here