Főoldal Hírek Még idén magyar premiert kap a Frequency, az iZombie és a The...

Még idén magyar premiert kap a Frequency, az iZombie és a The 100!

3
Oszd meg!

Most aztán van minek örülni! Az RTL csoport még idén bemutat Magyarországon három The CW sorozatot! Közülük az egyiket pedig alig pár nappal az amerikai premier után láthatjuk!

Az új szériák közül kettő decemberben, az RTL csoport és a Viacom közös kábelcsatornáján, az RTL Spike-on debütál majd. Íme, a részletek!

frequency

FREQUENCY – KAPCSOLAT – COOL – 2016. OKTÓBER 20. 22.10.

Mindössze két héttel az amerikai premier már jön is a Kapcsolat, ami a 2000-ben bemutatott Dennis Quaid-féle mozifilm feldolgozása.

A hősnője rádöbben, hogy egy régi rádión keresztül beszélni tud a szintén zsaru apjával, de a férfi halott napjainkra, Raimy pedig a 20 évvel korábbi apu-énnel beszél. A férfi segít neki az aktuális nyomozásban, de akaratlanul is megváltoztatja a múltat, aminek beláthatatlan következményei lesznek.

A főszerepben a The Tomorrow People-ből ismert Peyton List, itt lesz Mekhi Phifer (Vészhelyzet) is. Érdekes sorozatnak tűnik, de a nyomozós mivolta miatt kissé lankadó érdeklődéssel várom.

izombie

iZOMBIE – RTL SPIKE – 2016 DECEMBER

A Veronica Mars-alkotó Rob Thomas új sorozata is egy könyvön alapul, a főhőse pedig egy lány, aki akarata ellenére zombivá válik. Mivel folyamatosan agyra van szüksége az életben maradáshoz, ezért boncnokként helyezkedik el, és étkezés közben meglátja, hogy miként hunyt el az illető, és naná, hogy nyomoz.

Eddig két évad ment le a sorozatból, a pilotnál tovább sajnos nem jutottam, de valamikor mindenképpen szeretném pótolni, mert egész jó hangulata volt az első résznek. És hát, Robert Buckley az egyik főhős, szóval kötelező látnivaló.

the-100-rtl-spike

THE 100 – RTL SPIKE – 2016 DECEMBER

Három évadot már megélt, jövőre jön a negyedik. A Kass Morgan könyvein alapuló tévésorozat a jövőben játszódik. A Földön lezajlott a 3. világháború, az emberiség egy kicsiny része az űrben lelt menedékre. 100 évvel később 100 tinit leküldenek a haldokló űrhajóról a Földre, hogy megnézzék, lehet-e már élni a Földön.

Nagyon izgalmas és magával ragadó sorozat, tulajdonképpen maga a tökéletesség, amibe ha nagyon akarunk bele lehet kötni, de igazából felesleges, csak nézni kell, mert kár lenne kihagyni!

Ezeket érdemes elolvasni: Pilotkritika + Kritika az első évadról + a másodikról + könyvkritika a The 100 regényről

3 Hozzászólások

  1. A The 100-nak nagyon örülök, imádom, és jó lesz visszanézni a negyedik évad kezdése előtt :) Viszont nagyon kíváncsi vagyok a szinkronhangokra, remélem nem okoznak csalódást, mert az eredeti hangjukat imádom.

    • No igen, a szinkron necces lesz, mert sok a tinihang, és kábé most is azok szinkronizálnak tiniket, akik 15 éve a Dawson és a haverokban is tették, szóval… Kíváncsi leszek.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here